Webshop + Cadeaubon →

Er zijn verschillende mogelijkheden als minder rimpels wilt zonder botox.
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Minder rimpels zonder botox: wat is het alternatief?

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Rimpels behoren – helaas – onvermijdelijk tot het verouderingsproces. Ben je ze liever (zo veel mogelijk) kwijt dan rijk? En wil je ze verminderen zonder voor een botoxbehandeling te gaan? Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden als je een stralende huid én minder rimpels wilt zonder botox. In dit artikel lees je er meer over.

Minder rimpels zonder botox: wat je zelf al kunt doen

Rimpels tegengaan kan door voor een botoxbehandeling te kiezen. Tijdens de behandeling wordt de botox met een dunne naald in de huid gespoten, en na de behandeling mag je direct weer naar huis. Botox behandelt de spieren en heeft daardoor effect op rimpels. Maar het nadeel is: het verbetert niet de huidkwaliteit en andere effecten van het verouderingsproces, zoals pigmentvlekken, gaan er niet mee weg. Ook moet je botox blijven spuiten om hetzelfde effect te behouden.

Wil je graag minder rimpels zonder botox? Dan kun je om te beginnen een aantal dingen in je dagelijks leven implementeren waardoor je minder rimpels krijgt zonder voor botox te hoeven kiezen.

Optimaliseer je skincare-routine

Door iedere dag voor de juiste producten te kiezen, kun je rimpels verminderen. Producten waar antioxidanten in zitten, zoals vitamine C en E, beschermen de huid tegen vrije radicalen. Ook retenoïden, die de celvernieuwing bevorderen, zijn effectief. Bar à Beauté heeft verschillende producten in de webshop die een goede aanvulling zijn op je routine.

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon

De schadelijke UV-stralen van de zon dragen bij aan (vroegtijdige) huidveroudering. Kies daarom iedere dag – ook in de winter – voor zonbescherming met een hoge SPF. Vermijd de zon ook in de uren waarop deze het sterkst is.

Hydrateer voldoende

Het klinkt misschien als een inkoppertje, maar is o zo belangrijk: voldoende hydrateren. Voldoende water drinken is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je huid. Een huid die goed gehydrateerd is, ziet er namelijk voller en gladder uit. Vochtinbrengende serums en moisturizers kunnen helpen om de buitenste lagen van je huid te hydrateren.

Kies voor een gezonde levensstijl en gezonde voeding

Te veel alcohol drinken en roken zijn enorme boosdoeners voor de huid; ze kunnen bijdragen aan rimpelvorming. Als je minder rimpels wilt zonder botox te spuiten, doe je er dus goed aan om te stoppen met roken en alcoholgebruik tot een minimum te beperken.

Ook gezond en gevarieerd eten speelt een belangrijke rol in het behoud van een gezonde en stralende huid. Bessen, noten en groene bladgroenten zijn bijvoorbeeld rijk aan antioxidanten, en deze helpen je huid beschermen tegen schade door vrije radicalen. Ook helpen ze bij het behouden van een jeugdige uitstraling.

Daarnaast is een goede nachtrust van belang om je huid de tijd te geven om te herstellen. Van slaaptekort kun je bovendien een doffe huid krijgen én kan de vorming van fijne lijntjes versnellen.

Alternatief voor botox: Coolifting

Ben je op zoek naar een alternatief voor botox en wil je een behandeling die onmiddellijk resultaat geeft? Dan kun je bij Bar à Beauté voor Coolifting kiezen. Dit is een behandeling waarbij we met de zogenoemde Coolifting Beautygun onder hoge druk een krachtige CO2-straal van -20 graden op de huid schieten. Die straal bevat tevens een extreem hoge concentratie aan actieve stoffen. Het resultaat? Een onmiddellijk gladdere huid. Bovendien verdwijnen oppervlakkige rimpels met deze behandeling, en vervagen de diepe rimpels. Ook heeft de Coolift een verjongend effect. Het is de snelste en spectaculairste behandeling als je minder rimpels wilt zonder voor botox te kiezen.

Doet dat pijn, -20 graden, vraag je je misschien af? Nee, de behandeling is zo goed als pijnloos. Je kunt heel even op een bepaalde plek een prikkelend gevoel krijgen, maar geen zorgen: dit is minimaal en is na een seconde alweer weg.

Ben je benieuwd naar ervaringen van mensen die Coolifting hebben gekozen? Of wil je op foto’s zien hoe de huid er voor en na Coolifting uitziet? Hier zie je al een aantal foto’s en reviews. Bovendien kun je hier alle ervaringen van onze klanten terugvinden. Voor meer voor- en na-foto’s kun je ook op onze Instagrampagina kijken.

Meer info

Naast de Coolift kun je bij Bar à Beauté nog meer alternatieve behandelingen voor botox kiezen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of weten wat wij adviseren voor jouw huid? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze beautykliniek in Knokke. We helpen je graag!

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Gratis PCA handcrème t.w.v. € 109,30

Verwen jezelf in de maand april met een Jetpeel maandkuur van 4 behandelingen en ontvang 10% korting op je PCA Skin of ZO Skin health producten geadviseerd door jouw skincoach bij aankoop van de maandkuur.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.