Webshop + Cadeaubon →

Skincare
make-up met

Boek dan jouw persoonlijke minerale make-up consultatie! 

Hoe is jane iredale ontstaan?

Lang voor ‘clean beauty’ een modewoord werd, zag Jane Iredale met eigen ogen hoe conventionele make-up de gezondheid van de huid aantastte.
Als casting director en producer werkte Jane nauw samen met acteurs die last hadden van een probleemhuid, die nog eens werd verergerd door zware make-up. Ze vroeg zich af waarom er geen make-up bestond die ook goed was voor de huid. Met één product zorgde ze voor een revolutie in de beautysector.

Haar Amazing Base Loose Mineral Powder werd, toen al, meteen enthousiast onthaald door skincare professionals. De formule van dit product bevatte voedende en beschermende ingrediënten zoals granaatappel- en algenextracten. Dermatologen en plastisch chirurgen prezen het product om de kalmerende, dekkende en beschermende eigenschappen. Gebruikers vonden het geweldig dat het helemaal niet aanvoelde als make-up. Amazing Base bevatte geen van de bekende irriterende stoffenen, minstens zo belangrijk, was zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die bijdragen aan een mooie huid. Deze revolutionaire minerale poeder-foundation helpt om de huid te herstellen en te beschermen, met prachtige egale en verfrissende resultaten!

Icon Bar à Beauté

prachtige resultaten met jane iredale

Minerale Make-Up Jane Iredale

hoe verloopt een minerale make-up consultatie?

Vooraleer de make-up behandeling van start gaat, is het heel belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten en zo het gewenste resultaat te bekomen.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

Na deze intake gaan we van start met het testen en aanbrengen van de minerale make-up aangepast aan jouw huid. Tijdens de toepassing geven wij graag tips & tricks mee, zodat jij thuis even mooi kan stralen als na de consultatie.

Als laatste geven wij jou een samenvatting mee met de correcte volgorde van de aangebrachte producten. Hierdoor kan jij gemakkelijk jouw routine, thuis, opnemen en toepassen.

Koop jij jouw persoonlijke producten aan? Dan is de consultatie (t.w.v. €65) volledig gratis vanaf een aankoopbedrag van €150,-!

Tessa make up artist

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! Onze huid verandert constant en is geen enkel seizoen hetzelfde. Jouw huid is in de winter bleker dan in de zomer en wij stemmen de make-up hier graag op af.

Omdat de producten geen schadelijke stoffen bevatten, zijn ze zelfs goed voor de meest gevoelige huidjes. Het risico op allergieën is miniem, omdat de natuurlijke stoffen je huid niet irriteren. Bij make-up op basis van irriterende stoffen is dat risico veel groter.

Elk product heeft een ontstekingswerende werking. Heb je last van acne, rosacea of een specifiek huidprobleem? Dan is minerale make-up de oplossing!
Kom langs voor een minerale make-up, dan voel je zelf de kwaliteit van jane iredale op jouw huid.

Jouw natuurlijke schoonheid extra in de kijker zetten is onze filosofie. Bepaalde make-up voelt zwaar aan, het lijkt net alsof je een dikke laag op je huid hebt liggen. Met minerale make-up zorgen we voor een fris en natuurlijk resultaat!

Prijzen

minerale make-up 1u (privé)

€ 65

workshop 2u (groep vanaf 4 personen)

€ 65 p.p.

Bruidsarrangement “Bride to be”

€ 525

Dit is wat anderen zeggen

Ben zeer tevreden van de ontvangst en de service! 

L.L. Knokke I 1 juli 2022

Een hartelijk onthaal met een gezond drankje, een professionele uitleg met kennis van zaken en mooi gemaquilleerd buitengegaan met een voldaan gevoel.

C.V. Gent I 5 juni 2022

Vriendelijke & persoonlijke begeleiding. Top! 

I.S. Maldegem I 18 juni 2022

waarom kozen wij voor jane iredale?

Onder Minerale Make-up zijn er verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe producten geïntroduceerd worden, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste merken. Lies koos voor de minerale make-up van jane iredale.

Dit is waarom:

1.

jane iredale bevat minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zodat jij dagelijks blijft stralen!

2.

Minerale make-up is niet- comedogeen, wat wil zeggen dat het je poriën niet verstopt. Vulmiddelen zoals talk zijn dé grote boosdoeners voor je huid. Deze verstoppen je poriën en hebben een uitdrogende werking. Wees mild voor je huid en gebruik minerale producten, want die laten je huid ademen.

3.

jane iredale wordt aanbevolen wordt door de Skin Cancer Foundation. De make-up laat je huid niet alleen stralen, het beschermt ook tegen UV-straling en tegen blauw licht van onze smartphone/laptop scherm…

Belangrijk om te weten: de producten hebben een fysische zonbescherming wat zorgt voor weerkaatsing van de uv-straling, in tegenstelling tot chemische bescherming die de straling juist absorbeert.

Gratis PCA handcrème t.w.v. € 109,30

Verwen jezelf in de maand april met een Jetpeel maandkuur van 4 behandelingen en ontvang 10% korting op je PCA Skin of ZO Skin health producten geadviseerd door jouw skincoach bij aankoop van de maandkuur.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.