Webshop + Cadeaubon →

SkinPen Medische Microneedling

SkinPen Medische Micro-needling

Optimale celvernieuwing tot in de dieper gelegen huidlagen!

Dit kunnen we oplossen met SkinPen Medische Microneedling! SkinPen is echt voor iedereen, alle huidtypes, alle huidskleuren, alle indicaties en alle dagen van het jaar!

Wat doet de skinpen nu precies?

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Eerste FDA (Food & Drugs Administration) goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Deze heeft ook het Medische CE klasse 2A markering en een ISO-certificaat.

De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen, zelf ingesteld worden en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan aangegeven. De naaldjes van de SkinPen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en behouden gedurende de hele behandeling dezelfde scherpte en hardheid. Hierdoor behalen we maximale resultaten met een minimale downtime. Zo is Victoria Beckham ook grote fan van de SkinPen behandeling!

Dit is CIT (collageen inductie therapie), heel eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

1.

We maken gecontroleerd wondjes in de huid (met de steriele naaldjes).

2.

De huid gaat in herstelfase en maakt collageen en elastine aan.

3.

De huid gaat automatisch in een genezingsproces en het wondje herstelt volgens embryonale wondgenezing. Dit betekent dat er geen littekenweefsel aangemaakt wordt.

Wat te doen bij grove porien
Icon Bar à Beauté

Dit zijn de resultaten

Ja, de SkinPen werkt écht op ALLES tegelijk!

Hoe verloopt een SkinPen behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must! Daarom reinigen wij jouw huid met de beste producten vooraleer wij de behandeling starten.

Afhankelijk van de te behandelen indicatie, wordt nu de celvernieuwing gestimuleerd door ons fantastisch apparaat Omnilux Medical LED. De huid krijgt een enorme boost, omdat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en er hierdoor veel zuurstof vrijkomt in de huid.
Dit opnieuw om onze resultaten te maximaliseren.

Wij werken uiterst hygiënisch en plaatsen een steriel verpakte sleeve en kopstuk op de SkinPen.

Door middel van hele kleine en steriele naaldjes die vibrerend op de huid komen, ontstaan er micro kanaaltjes in de huid. Dit zijn er 1600 per seconde! Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor er nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt.

De huid is steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Microneedling is zeer effectief en zorgt daardoor voor een zichtbaar resultaat!

Medische MicroNeedling Dymfna (1)

Gratis Consult

Als nieuwe klant bieden wij jou graag een gratis consult aan t.w.v. €50,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

waarom kiezen voor SkinPen?

Dit is waarom:

1.

100% veilig

Per 26 mei 2021 zijn er Nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR), hieraan voldoet SkinPen.
Certificatie instelling BSI (Notified body; onafhankelijke keuringsinstantie) heeft een Klasse 2a CE-certificeringsmerk toegekend aan de SkinPen®. Deze certificering bevestigt de veiligheid en gebruik van een SkinPen. De SkinPen heeft een CE klasse 2a markering op zowel de cartridges als op het device zelf.

De SkinPen is het eerste microneedling syteem ter wereld dat een FDA (Food and Drug Administration) goedkeuring heeft en een klinisch bewezen veiligheid en effectiviteit kan garanderen. Het is het enige microneedling systeem dat een 100% volledig afgesloten naaldcartridge op de markt heeft gebracht om vloeistofopname te voorkomen.

2.

Bewezen resultaten

We hebben bij elke behandeling resultaten. De foto’s spreken voor zich.
Samen met de therapeutische producten van ZO Skin Health bereiken we nog betere resultaten.

3.

Minimale downtime

Bij de meeste sterk resultaatgerichte behandelingen heb je een lang herstelproces. Dit is net hét voordeel bij SkinPen! SkinPen geeft maximale huidvernieuwing tot in de diepere huidlagen ten opzichte van een zeer korte herstelperiode van de huid. De huid is lichtjes rood de eerste 24 uur, waarna de huid er al zeer goed uitziet.

voor en na foto's

Voor en na foto skinpen striemen
Striemen
Voor en na foto skinpen hyperpigmentatie
Hyperpigmentatie
Voor en na foto striemen
Striemen

Veelgestelde vragen

Absolute JA! Dit wordt heel sterk aangeraden! Een huid die thuis reeds behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na de behandeling. Vitamine A en C zijn dé ingrediënten om collageenaanmaak te stimuleren. Zowel in suppletie als topicaal.

We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert, moet er minimaal 4 weken tussen elke behandeling zitten.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling.

Een gezonde huid die reeds goed voorbereid is met ZO Skin Health producten, zal nog betere resultaten boeken daar deze opnieuw geactiveerd is en actief huidverbeterend kan werken!

Het gevoel die je tijdens de behandeling ervaart kan je vergelijken met een zeurende pijnprikkel. Niet geheel ontspannend, maar zeker verdraagzaam. De prachtige resultaten maken deze kuur af! Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. Na de behandeling ontvangt u twee nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Bij botox & fillers kan de SkinPen behandeling probleemloos worden toegepast na 14 dagen.

De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/ prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.

Beiden zijn microneedling devices, elk door een andere fabrikant gemaakt. We hebben deze bij Bar à Beauté naast elkaar gezet, ze zijn aan elkaar gewaagd, toch kwam SkinPen er beter uit door hun optimale patiëntveiligheid door hygiëne en stabiliteit van het apparaat.
Met SkinPen heb je geen producten nodig om in te needlen, het apparaat doet wat het moet doen zonder toegevoegde producten.
De Medische CE keuring en de goedkeuring bij de FDA (Food & Drug Administration) heeft ons dan helemaal overtuigd!

De SkinPen heeft klinisch bewezen resultaten voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast acné-littekens is deze behandeling zo effectief voor een breed scala aan indicaties, dit maakt deze behandeling ideaal voor elk huidtype en (bijna) elke huidindicatie. Met de SkinPen kies je voor veiligheid, bewezen resultaten met een minimale downtime.

prijzen

Gelaat

Met led

één behandeling met LED

kuur 3 behandelingen met LED

kuur 6 behandelingen met LED

€ 245

€ 665

€ 1245

zonder led

één behandeling zonder LED

kuur 3 behandelingen zonder LED

kuur 6 behandelingen zonder LED

€ 195

€ 525

€ 999

Gelaat / lichaam

één behandeling chirurgisch litteken met LED < 10cm2

één behandeling chirurgisch litteken met LED > 10cm2

kuur 6 behandelingen chirurgisch litteken met LED < 10cm2

kuur 6 behandelingen chirurgisch litteken met LED > 10cm2

€ 155

€ 195

€ 795

€ 999

striae

kuur 3 behandelingen met LED

kuur 6 behandelingen met LED

vanaf € 245

vanaf € 665

vanaf 1245

Dit is wat anderen zeggen

Top service, heel vriendelijk & persoonlijk advies!

S.V. Knokke I 8 februari 2022

Na een persoonlijk en vriendelijk onthaal verliep alles naar wens: professioneel en met kennis van zaken. Top!

S.I. Mechelen I 3 november 2021

Een heel fijne ervaring! Super vriendelijk en professioneel! Een echte aanrader!

R.K. Beveren I 29 oktober 2021

Waarom kozen wij voor SkinPen?

Onder Medische Microneedling zijn verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe apparatuur aangekocht wordt, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste technieken. Lies koos voor de SkinPen Medische Microneedling.

Dit is waarom:

1.

Een constante en stabiele naalddiepte

Een 100% niet-invasieve straal dringt door tot in de dermis in een totaal comfortabele, ontspannende en plezierige ervaring.

2.

Zuivere microkanaaltjes

Er is geen hersteltijd nodig. Je gaat de cabine uit in alle comfort en kan onmiddellijk jouw dagelijkse routine hervatten.

3.

Geen kruisbesmetting

Directe afgifte van de actieve werkstoffen diep in de onderste huidlaag betekent dat de resultaten ook onmiddellijk zichtbaar zijn. Jij gaat met een stralende huid de deur uit!

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juli & augustus met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.