Webshop + Cadeaubon →

Stralende huid in 5 minuten!

Boek dan nu jouw afspraak voor de CooLifting Beauty Gun!

Wat doet CooLifting Beauty Gun precies?

De CooLifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 graden) op de huid.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De CooLifting behandeling geeft onmiddelijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een verjongend effect tot gevolg.

Icon Bar à Beauté

Dit zijn de resultaten

Kijk goed naar de expressierimpels rondom de ogen… zo spectaculair!

Resultaten behandeling CooLifting Beauty Gun

voor en na foto's

Hoe verloopt een Coolifting behandeling?

Behandeling Coolifting Beauty Gun voor een stralende huid

De huid wordt eerst grondig gereinigd met therapeutische producten. Dit zal ervoor zorgen dat de huid, de ingrediënten van de CooLifting optimaal opneemt.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaken:

1.

Paradoxale
vaatbeweging

Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

2.

Cryoforese en
baroforese

De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

3.

Cryo-
carboxytherapie

De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

4.

Thermische
schok

Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Na de toepassing met de CooLifting Beauty Gun wordt de Omnilux LED therapie + LED masker ingezet. Dit zorgt voor een optimale doorbloeding, celstimulatie, betere opname van actieve ingrediënten, werkt anti-aging,…

Veelgestelde vragen

Gemiddeld heb je 8 sessies nodig (2x per week) voor een optimaal resultaat. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken. Na slechts één sessie zal je al versteld staan!

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken.

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering, het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak.

De behandeling zelf is zo goed als pijnloos! Heel af en toe kan je, op een bepaalde zone, een prikkend gevoel voelen, maar dit is heel miniem en na 1 seconde weg.

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling komt.

Prijzen

apart / in combinatie met een behandeling

één behandeling

kuur 8 behandelingen (2x per week)

€ 165

€ 1100

Dit is wat anderen zeggen

Super ontvangst en super professionele begeleiding en behandeling!

S. S. I 27 juni 2022

Professional and very good service!

M.A. Knokke I 3 januari 2022

Je wordt zeer vriendelijk ontvangen. Zeer vriendelijk personeel. En je wordt goed verzorgd.

V.A. Knokke I 22 november 2021

Waarom kozen wij voor Coolifting Beauty Gun?

1.Stimuleren aanmaak collageen en elastine

De onderste huidlagen bestaan 30% uit collageen. Al van ons 25ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1%, waardoor je rond je 30ste de eerste tekenen van veroudering begint waar te nemen. De reden hiervan is dat de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken. Je huid verliest zijn volume en stevigheid.

2.Resultaat vanaf de eerste behandeling

CooLifting zorgt voor een intense huidverjonging, lifting en stelt de behoefte aan een facelift jaren uit.

Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De CooLifting Beauty Gun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij een gelaatsbehandeling ingezet kan worden.

Gratis PCA handcrème t.w.v. € 109,30

Verwen jezelf in de maand april met een Jetpeel maandkuur van 4 behandelingen en ontvang 10% korting op je PCA Skin of ZO Skin health producten geadviseerd door jouw skincoach bij aankoop van de maandkuur.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.