Webshop + Cadeaubon →

permanente make-up, onze passie voor perfectie!

Heb je ook zin om permanente make-up te laten plaatsen, maar je durft het niet omdat je al zoveel minder mooie resultaten gezien hebt?

Ondanks het succes is het plaatsen van permanente make-up geen kinderspel. Laat PMU over aan een expert! Door mijn jarenlange ervaring heb ik een bijzonder efficiënte en betrouwbare methodiek ontwikkeld.

welke resultaten kan je verwachten?

Wij gaan voor natuurlijke resultaten!

Het mooiste compliment voor zowel mezelf als master in pmu als voor jou, is dat je complimenten krijgt zoals:

En hier hou ik zo van, dat ze NIET kunnen aantonen WAT er precies is veranderd, maar dat je dan toch enorm veel complimenten krijgt. Vertel jij het geheim?

Icon Bar à Beauté

Wat is permanente make-up nu precies?

Permanente make-up (PMU) is een behandeling waarbij huidvriendelijk kleurpigment met een steriele naald in de dermis (lederhuid) wordt ingebracht. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden geaccentueerd.

Permanente make-up wordt ook wel dermopigmentatie genoemd, of medische en cosmetische micropigmentatie, semi permanente make-up, semi permanente tattoo…

Lies zaakvoerster bar a beaute

Waarom kiezen voor PMU bij Bar à Beauté?

Onze troeven?

Op welke zones wordt PMU aangebracht?

Permanente make-up lippen

Waterproof en kissproof lippen die figuurlijk spreken!

Een mooi gevormde mond geeft harmonie in het gezicht. Met ouder te worden, worden uw lippen fijner en verliezen ze hun natuurlijke kleur. Hierbij worden uw lippen volledig ingekleurd.

Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwen spelen een heel belangrijke rol in de expressie van uw gelaat! Met een prachtige natuurlijke haartjestechniek en/of poedertechniek kunnen we uw wens laten uitkomen!

Permanente make-up eyeliner

Laat uw ogen meer spreken met een knappe eyeliner!

Infra lashes: Om uw blik intenser te maken, wordt een subtiele natuurlijke eyeliner tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd.
Advanced Eyeliner: Wenst u liever een meer uitgesproken eyeliner, dan kunnen we uw gewenste design pigmenteren en via verschillende schaduw- en kleurtechnieken een unieke touch geven.

Hoe verloopt een behandeling?

1.

Eerste consultatie & medische vragenlijst 

U legt uit wat uw wensen zijn wat betreft de vorm, kleur, stijl & afwerking. Ik neem hierin een adviserende taak op mij. U vult de medische vragenlijst getrouw in, deze kan je ook downloaden thuis en ingevuld meebrengen naar uw afspraak. Dit om ons optimaal voor te bereiden en een veilige behandeling te garanderen.

2.

Risico’s

We vinden het belangrijk om onze cliënten goed te informeren over de gevaren en risico’s van het aanbrengen van PMU. We nemen geen risico’s en bij twijfel, overleggen we eerst met uw behandelend arts.

3.

Voorbereiding huid

De huid wordt grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

4.

Voortekenen

Door middel van een tekening laat ik u de vorm en kleur zien, dit om u een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat. We geven hierbij deskundig en persoonlijk advies, afgestemd op de vorm en kleur van uw gelaat. Maatwerk geeft de meest natuurlijke resultaten!

5.

Verdoving

Het is ons stokpaardje om de behandeling geheel pijnloos te laten verlopen.

6.

Voorbereiding werkpost

Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen.

7.

Pigmentatie

Huidvriendelijke en streng geteste pigmenten worden zachtjes met een steriele naald in de bovenste huidlagen ingebracht. 

8.

Herstel

Na 7 à 10 dagen ziet de huid er genezen uit, maar inwendig dienen de huidcellen zich nog te herstellen, waardoor de kleur tijdens de volgende weken nog aan verandering onderhevig is. U krijgt een toilettas met naverzorgingscrème en ontsmettingsdoekjes mee. De fiche met alle op te volgen tips om een goede genezing te garanderen vind je op onze website.

9.

Nabehandeling

Na 6 weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling worden vorm en kleur op punt gesteld en accenten gelegd qua intensiteit.

Tip: Plan al meteen bij het vastleggen van jouw eerste afspraak ook een afspraak voor de nabehandeling in.

Veelgestelde vragen

Doordat de huid zich constant regenereert, vervaagt de pigmentatie na ongeveer 1 à 2 jaar. Enkele factoren kunnen een invloed hebben op de levensduur van de PMU zoals uw huidtype, de gekozen kleur, de blootstelling aan de zon… Wilt u het resultaat optimaal behouden, dan is het aan te raden om de kleur op te frissen na 1 à 2 jaar.

Leuk weetje: De opfrissingsprijs is prijsgunstig als je ook bij Bar à Beauté de eerste behandeling laat uitvoeren.

De huid wordt lokaal en tijdelijk verdoofd met een crème, waardoor de behandeling pijnloos verloopt. Ik durf echt zeggen dat dit ons stokpaardje is! Ondervind het zelf, dit is de beste reclame.

Ja! De PMU wordt aangebracht met huidvriendelijke pigmenten, door een ervaren deskundige, én met de meest recente, hygiënische en steriele apparatuur op de markt! Per 4 januari 2022 en 4 januari 2023 is de wetgeving strenger geworden op vlak van pigmenten, ook hieraan voldoet Bar à Beauté.

Permanente make-up is eigenlijk wel een tattoo, omdat er kleurpigmenten met een steriele naald worden ingebracht worden in de huid.

Het valt beiden onder dezelfde hygiëne wetgeving, waarvoor Bar à Beauté zich heeft gekwalificeerd met grote onderscheiding.
Het grote verschil met een tattoo zit hem in de diepte waar het pigment wordt geplaatst, een tattoo op het lichaam gaat dieper in de huid omdat de huid van ons lichaam eenmaal zo dik is.

De huid van ons gezicht is veel fijner, zelfs de huid rondom onze ogen is dit de fijnste huid van ons ganse lichaam. Daarom dat permanente make-up nooit zo diep kan geplaatst worden als een tatoeage.

Onze fijne huid van ons gezicht vraagt dan ook een zachte benadering met permanente make-up technieken, om optimaal het pigment te kunnen opnemen. “Hoe vriendelijker, zachter we zijn met de huid, des te beter de opname van de kleur en des te mooier het genezingsproces!”

Ook de apparatuur van permanente make-up is gemaakt om verfijnder af te werken. En vergeleken met een tattoo apparaat, kunnen hier grotere oppervlaktes mee ingekleurd worden, en deze werkt dan ook veel sneller.
De gebruikte kleuren zijn ook veel strenger gereglementeerd voor permanente make-up als voor tatoeages. Ook hier zit een groot prijsverschil in, de tattoo pigmenten kosten slechts 1/10de van de prijs van permanente make-up kleuren.

Kies voor permanente make-up als je het beste wil voor jezelf. We zijn hier als permanente make-up artist in gespecialiseerd.

Een gezonde huid behandelen biedt de beste resultaten. Daarom is het belangrijk om de volgende tips in acht te nemen om jouw huid optimaal voor te bereiden op de behandeling: Lippen VOORZORG: NAZORG: LipDrink met SPF voor na de behandeling (ook ideaal tegen koortsblaasjes!) Wenkbrauwen VOORZORG:
  • De exfoliating polish van ZO Skin Health is een topper om de dode huidcellen te verwijderen, de dode huidcellen blijven langer zitten tussen de bestaande haartjes, en hebben wat hulp nodig van ons om verwijderd te worden.
  • Een gehydrateerde huid geneest sneller, gebruik de Hydrating Crème van ZO Skin Health (ook voor super gevoelige huiden die snel geïrriteerd zijn is dit een wondercrème!)
VOOR- en NAZORG: Het wenkbrauwgroeiserum van RevitaLash is dé perfecte combinatie om extra haartjes te creëren, dit bevordert nogmaals het natuurlijke eindresultaat. Kom gerust langs voor de promokit, je krijgt er altijd een heel leuk geschenk bij. Oogcontour VOOR- en NAZORG: Het wimpergroeiserum is de perfecte combinatie om jouw ogen een mooie blik te geven NAZORG: In de ochtend raden we de voedende mascara aan van jane iredale, en ’s avonds de eyelash conditioner van jane iredale

Voor & Nafoto's

PMU voor en na behandeling
Lippen voor en na
Permanente make-up nudelips
Lippen “nude lips”
Lippen voor en na
Wenkbrauwen voor en na
Wenkbrauwen na
Wenkbrauwen voor en na
Wenkbrauwen voor en na
Permanente make-up ombre wenkbrauwen
Wenkbrauwen voor en na

Dit is wat anderen zeggen

Astrid Coppens kiest voor permanente wenkbrauwen bij Bar à Beauté:

Astrid Coppens

Ook Ella Leyers is van de partij. Ella vroeg een heel natuurlijke look, zodat je het “bijna niet ziet” maar tegelijk wel ook de vorm van de eigen natuurlijke wenkbrauwen definieert.

Ella leyers

Een ongelofelijk team dat je warm verwelkomd. Een vijfsterrenbehandeling gekregen in een prachtig kader en met een tas vol nabehandelingsadvies wordt dit mijn favoriete plaats om terug te komen. Dank u.

P.S. uit Laakdal I 15 januari 2022

Lang naar uitgekeken naar mijn permanente eyeliner. Het was ontspannend zelfs, Lies haar vakmanschap & vlotte warme communicatie doorheen de behandeling is de basis van het super mooie resultaat!
Niks van pijn of hinder en ook de nazorg is top.

K.D. uit Maldegem I 7 maart 2022

Stip
Hygiënisch
Pijnstilling aangepast
Stipt
Vriendelijk
Voldoende uitleg

T.A. uit Knokke I 7 maart 2022

Prijzen

Inclusief nabehandeling na 6 weken

Full lips met highlight

€ 800

Hyper realistic wenkbrauwen (w-brows)

€ 800

hyper realistic wenkbrauwen (ombré-brows)

€ 800

oogcontour

€ 800

eyeliner boven

€ 495

eyeliner onder

€ 395

opfrisser na één jaar

opfrissing full lips

€ 265

opfrissing wenkbrauwen

€ 265

opfrissing oogcontour

€ 265

opfrissing eyeliner boven

€ 195

opfrissing eyeliner onder

€ 195

Medische pigmentatie

tepelhof unilateraal

€ 495

tepelhof bilateraal

€ 895

littekencamouflage

€ 795

Gratis PCA handcrème t.w.v. € 109,30

Verwen jezelf in de maand april met een Jetpeel maandkuur van 4 behandelingen en ontvang 10% korting op je PCA Skin of ZO Skin health producten geadviseerd door jouw skincoach bij aankoop van de maandkuur.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.