Webshop + Cadeaubon →

lpg endermologie

lpg ender-mologie

de slapende cellen in jouw huid opnieuw activeren!

Dit kunnen we oplossen met LPG Endermologie!

Wat doet LPG MEDICAL Endermologie?

Wat doet LPG MEDICAL Ender-mologie?

De endermologie behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met de LPG.

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier. Het kan worden ingezet voor zowel medisch als esthetisch gebruik.

De indicaties voor medische behandelingen:

De indicaties voor esthetische behandelingen:

De indicaties voor medische behandelingen:

De indicaties voor esthetische behandelingen:

littekens en brandwonden

littekens en brand-wonden

Na een operatie, brandwonde, trauma, vormt de huid een litteken door collageen te produceren op de plaats van de wond, dit is het littekenweefsel (ook keloïd genoemd).

Als dit niet wordt behandeld kan dit natuurlijke proces een echte barrière in de huid creëren, die de uitwisselingen tussen de cellen beïnvloedt. Naast het lelijke aspect kan het litteken ook leiden tot functionele stoornissen zoals het bewegingsbereik beperken, pijn veroorzaken of de werking van sommige organen verstoren…

voor en na chirurgische ingreep

VOOR de operatie bereidt de endermologie® médical -techniek het weefsel voor en wordt het weefsel versoepeld om bijwerkingen en complicaties te beperken, de chirurgische ingreep te vergemakkelijken en zo de slaagkansen van de operatie te optimaliseren.

NA de operatie zorgt de drainerende werking van de behandeling ervoor dat het oedeem en de blauwe plekken van de chirurgische ingreep sneller genezen. Tegelijkertijd stimuleert de werking van de LPG-behandelingskop de cellen van de dermis (fibroblasten) om het weefsel weer soepel en elastisch te maken en het littekenproces te vergemakkelijken voor een volledige bewegingsvrijheid van de gewrichten en dit natuurlijk pijnloos en zonder bijwerkingen

vermoeide en zware benen

zware en pijnlijke benen, gezwollen enkels, zichtbare aderen..

Welke de symptomen ook zijn, ze hebben allemaal betrekking op een veneuze insufficiëntie, dat wil zeggen een slechte bloedcirculatie in de aderen. Iedereen, mannen en vrouwen, kan worden getroffen maar sommige oorzaken zijn vandaag de dag duidelijk: erfelijkheid, overgewicht, lange periodes zitten of rechtstaan, hormonale veranderingen, langdurige blootstelling aan hitte… Deze evolutieve ziekte moet worden gecontroleerd om mogelijke complicaties te voorkomen.

De endermologie behandeling zorgt vanaf de eerste sessie voor een onmiddellijke verlichting, zonder geneesmiddelen, zonder pijn en zonder invasieve behandeling.

Waarom kiezen voor lpg endermologie?

Waarom kiezen voor lpg ender-mologie?

1 I 0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaten.
Omdat LPG de meest ernstige weefselaandoeningen (littekens, fibrose, lymfoedeem, brandwonden, …) behandelt en bindweefsel al meer dan 30 jaar lang onderzoekt en evalueert, geloven we in de intrinsieke eigenschappen van de huid.

2 I Fitness voor de huid
De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

3 I niet-invasief, niet-agressief, aangenaam en veilig
Onze endermologie®-techniek werd ontwikkeld om op een natuurlijke en veilige manier doeltreffende resultaten te bereiken.
Wij zijn overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid!

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. Ook om hygiënische redenen heeft de bodysuit zijn voordeel. De behandeling duurt ongeveer 30 à 40 minuten. 

De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Bij patiënten met lymfoedeem of lipoedeem kan deze behandeling wat gevoeliger zijn. De LPG behandelingen zijn alleen in kuurverband het beste werkzaam.

Veelgestelde vragen

  • stevigere en soepelere huid
  • een gezonde en gehydrateerde huid
  • vermindering van littekenweefsel
  • lifting van verslapte huid
  • vermindering van vetcellen onder de huid

Voorafgaand aan de behandeling zal een uitgebreide intake plaatsvinden, tijdens deze intake wordt gekeken naar het behandelgebied en zal deze beoordeeld worden. Er zal een behandelplan worden opgesteld met daarin de te verwachten resultaten en behandel doelen beschreven.

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat voelbaar. Ook na de behandeling blijft je huid nog 1 à 2 dagen doorwerken. Het verdrijven van overtollig vocht is hierbij duidelijk merkbaar. Ledematen voelen minder zwaar en je merkt vitaliteit in je hele lichaam.

Na ongeveer 6 endermologie behandelingen kun je het resultaat niet alleen voelen, maar ga je het ook duidelijk zien! Je ziet dat eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulite aanzienlijk zijn verminderd. Om deze resultaten te behouden, is het nodig om minimaal één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden.

Gemiddeld heb je minimaal 10 sessies nodig om resultaat te boeken. Wil je optimaal resultaat? Dan raden wij de kuur aan van 20 behandelingen. Een maandelijkse onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden. 

De behandeling is geheel pijnloos! Dit is mogelijk, omdat wij de intensiteit kunnen aanpassen aan de noden van jouw lichaam/huid. 

Bij botox & fillers kan de LPG Endermologie behandeling probleemloos worden toegepast na 14 dagen na de inspuiting van botox en fillers.

prijzen

één behandeling (3 zones naar keuze)

€ 80

extra's

bodysuit

€ 30

gelaatsklepjes

€ 30

kuur 10 sessies I 40 min/sessie
€800

gratis bij deze kuur:

1x persoonlijke evaluatie voor aanvang – 30 min. 

1x Endermowear

10x Enzymatische peeling VOOR + Anti-cellulite Cream-in-Gel NA elke sessie

geschenkwaarde: € 265

kuur 15 sessies I 40 min/sessie
€1200

gratis bij deze kuur:

1x persoonlijke evaluatie voor aanvang – 30 min. 

1x Endermowear

1x LPG® slimming concentrate capsules

15x Enzymatische peeling VOOR + Anti-cellulite Cream-in-Gel NA elke sessie

1x LPG endermologie® of 1x Linfopress Revolution PRO sessie 30 min. (bodysuit, lymfedrainage)

geschenkwaarde: € 369 – 419

kuur 20 sessies I 40 min/sessie
€1600

gratis bij deze kuur:

1x persoonlijke evaluatie voor aanvang – 30 min. 

1x Endermowear

1x LPG® Body Contouring Ritual of Energizing Glow Ritual

20x Enzymatische peeling VOOR + Anti-cellulite Cream-in-Gel NA elke sessie

2x LPG endermologie® of 2x Linfopress Revolution PRO sessie 30 min. (bodysuit, lymfedrainage)

geschenkwaarde: € 500 – 560

waarom kozen wij voor lpg endermologie?

waarom kozen wij voor lpg ender-mologie?

Onder bindweefselbehandelingen zijn er verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe apparatuur aangekocht wordt, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste technieken. Lies koos voor de LPG Endermologie..

Dit is waarom:

1. Technologie uit Frankrijk
Deze technologie ‘Made in France’ stimuleert op een milde wijze de huid om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Hierdoor werkt het lichaam actief op vetverbranding en huidverstrakking.

2. Persoonlijke aanpak met de snelste resultaten
Natuurlijk en pijnloos, onmiddellijk zichtbare resultaten zonder bijwerkingen. Als je na deze behandeling een halfuur sport/beweegt, wordt het effect nog eens extra versterkt!

3. Natuurlijk verbeteren
Meer dan 200.000 personen kiezen elke dag voor deze technologie. Omdat LPG Endermologie jouw lichaam stimuleert om zichzelf te verbeteren, maakt dit proces geheel natuurlijk! Wat je zelf doet, doe je namelijk beter.

Dit is wat anderen zeggen

Chapeau aan Lies en haar team. Keer op keer blinken zij uit in hun professionele behandeling en persoonlijke aandacht richting hun cliënt.

S.P. I 13 november 2021

Vlotte vriendelijke ontvangst, prachtig kader, toffe sfeer en een perfect resultaat.

B.V. I 12 november 2021

Heel vriendelijk ontvangen en een professionele uitleg gekregen!

L.D. I 7 december 2021

Gratis PCA handcrème t.w.v. € 109,30

Verwen jezelf in de maand april met een Jetpeel maandkuur van 4 behandelingen en ontvang 10% korting op je PCA Skin of ZO Skin health producten geadviseerd door jouw skincoach bij aankoop van de maandkuur.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.