Webshop + Cadeaubon →

Photofacial

Zeg vaarwel tegen couperose en pigmentvlekken

Zeg vaarwel tegen couperose en pigment- vlekken

Heb jij last van:

En/of

Dan is PhotoFacial dé gouden standaard voor jou!

Wat doet de PhotoFacial?

Non-invasief hoogenergetisch licht (Variable Pulsed Light) lokt een reactie uit in de huidcellen en geeft verbetering. Door het unieke VPL-systeem (verbeterde IPL) bevat elke flits een reeks van micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van de huid.

Er wordt met hoge energie gewerkt zonder gevaar. Een huidverbeterende behandeling met de Energist VPL is absoluut veilig en zeer resultaatgericht bij elke huid!

Icon Bar à Beauté

Dit zijn de resultaten

Resultaten van photofacial behandeling

wist je dat photofacial de favoriete behandeling is van astrid coppens?

Bekijk hier astrid haar filmpje

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij jou graag een gratis consult aan t.w.v. €50,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

voor en na foto's photofacial

Voor en na foto's gezicht na photofacial behandeling
Resultaat gezicht na photofacial behandeling
Pigmentbehandeling gezicht resultaat
Pigmentbehandeling resultaten na 1 behandeling

Veelgestelde vragen

 • huidverjonging: fijne rimpels & lijntjes
 • hyperpigmentatie
 • vasculaire aandoeningen
 • acné, grove poriën en grove huidstructuur

 • Bij huidverjonging om de 4 weken.
 • Bij hyperpigmentatie om de 3 weken.
 • Bij vasculaire aandoeningen om de 4 weken.
 • Bij acnébehandelingen om de 1 à 2 weken (afhankelijk van de snelheid van acné-vorming).

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid bij elke flits een warmteprikkel krijgt, deze intense warmte verdwijnt dan ook na enkele seconden. Na de volledige behandeling kan er een soft gloeiend gevoel zijn op de behandelde zone, welke verdwijnt na enkele uren.

Dit mag absoluut! Wel is het een must om zeker 6 weken voor en -na de behandeling niet in contact te komen met zonlicht, zonnebank, zelfbruiners… Lees hiervoor zorgvuldig de voor- en nazorginstructies door die je ontvangt bij het boeken van jouw behandeling.

Huidverjonging is collageenstimulatie. Door prikkels worden, door omzetting van geel licht in hoge temperatuur, de fibroblasten gestimuleerd tot de vorming van nieuw collageen.

 • Vervaging van lijntjes & rimpels
 • Meer volume in de huid
 • Verbeterde doorbloeding
 • Egalisering pigmentatie
 • Verfijning van de poriën
 • Vervaging van littekens

Acné is een huidprobleem dat start in de pubertijd, maar tot 30% van de volwassenen blijft er helaas last van hebben. Acné is in de eerste plaats dus een chronische huidaandoening waarbij een overproductie van talg en dode cellen die de haarfollikels verstoppen en een rijke voedingsbodem vormen voor de propioni-bacterie. De oorzaak van deze verstoppingen is zeer complex en heeft vaak te maken met voeding, genetische aanleg, hormonale stoornissen, insuline-resistentie, stress,…

Een efficiënte behandeling voor acné heeft dus niet alleen een oppervlakkige behandeling (zoals VPL) nodig, maar ook een intensieve behandeling van het lichaam binnenin. In elk geval vergt een acné-aanpak veel geduld en spreken we bij de VPL-behandeling van “acné-management” omdat we helaas niet kunnen voorkomen dat er nieuwe acné gevormd wordt.

Hyperpigmentatie is een huidprobleem dat gewoonlijk opduikt naargelang je ouder wordt. Het is herkenbaar als bruine vlekken op de huid en meestal een teken van de opgelopen zonneschade die nu naar de oppervlakte van de huid migreert.

Ook sproeten en melasma zijn vormen van hyperpigmentatie, die aangeboren zijn of door zon en/of hormonale veranderingen (zwangerschap) ontwikkeld kunnen worden. Al deze pigmentstoornissen zijn succesvol te behandelen met VPL. Natuurlijk kunnen we enkel behandelen wat er op dat moment zichtbaar is en kunnen we niet voorkomen dat er nieuwe pigmentstoringen in de huid gaan vormen.

Na de VPL-behandeling worden de pigmentvlekken donkerder, welke dan via ultra fijne korstjes loskomen. Deze korstjes verdwijnen vanzelf binnen 3 weken na de behandeling. Indien de vlek nog niet volledig weg is, kan er 3x opnieuw behandeld worden. Indien de vlek na 3 behandelingen geen verbetering heeft gebracht, moeten we ervan uitgaan dat de pigmentvlek dus in het DNA van de cellen zit en niet te behandelen is.

Vasculaire aandoeningen zijn huidproblemen die opduiken naargelang iemand ouder wordt. Dit is herkenbaar aan rode vaatjes, rode gloed op de wangen, gesprongen adertjes in het gelaat,…

Na de VPL-behandeling worden de gesprongen bloedvaatjes donkerder. Dit betekent dat de vaatwanden door de hitte samengetrokken zijn en worden de komende weken met het natuurlijke afvoersysteem van de huid verwijderd. Indien de zone niet donkerder is geworden 1 week na de behandeling, wordt deze herhaald met een sterkere instelling.

Na de behandeling moeten volgende punten vermeden worden:

 • geen wrijvingen (geen washandjes, geen harde douchestraal, niet wrijven,…)
 • warmte vermijden (geen sauna, warme douche,…)
 • geen bloedsomloopstimulerende activiteiten (stress, sporten, vliegen,…)

Prijzen

Gelaat

Pigmentvlekken

Klein
Medium
Groot
€ 150
€ 200
€ 250

Couperose

Klein
Medium
Groot
€ 150
€ 200
€ 250

acné

€ 265

Lichaam

hals – decolleté

€ 265

handen (pigmentvlekken)

€ 165

onderarmen (pigmentvlekken)

€ 200

Waarom kozen wij voor Photofacial?

Onder de laserapparatuur zijn verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe apparatuur aangekocht wordt, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste technieken. Lies koos voor de Photofacial behandelingen voor Energist VPL.

Dit is waarom:

1.

De Energist VPL Ultra werkt immers volgens een ander principe dan de IPL- of lasertechniek. De VPL-techniek, die staat voor ‘Variable Pulsed Light‘, is ook een pulserende lichttechnologie, zoals de IPL, maar is veiliger én kan met hogere kracht werken dan een IPL-apparaat.

2.

Bovendien zijn er tal van wetenschappelijke studies verricht met de Energist VPL, waardoor diens efficiëntie onherroepelijk bewezen is. Energist VPL wordt daarom de keizer van de lichttechnologie genoemd. Of zoals Professor Dr. R. Knobler (Universiteit Wenen) het stelt: “Energist VPL slaagt waar andere systemen falen!”

3.

Anno 2015 is Energist marktleider op het gebied van permanente ontharing, met een verdeling in meer dan 70 landen en ontelbare tevreden klanten. De VPL™-technologie is nog steeds de meest efficiënte én veilige technologie ter wereld.

Dit is wat anderen zeggen

Super. Pigment vlekjes allemaal weg. Heel tevreden. Tevens vriendelijk onthaal. Echte aanrader. Dank u.

D.M. Blankenberge I 8 november 2021

Super! Hartelijk ontvangst, heel vriendelijke uitleg en professionele behandeling.

B.M. Maldegem I 26 januari 2022

Heel warm en vriendelijk onthaal, deskundige uitleg en professionele behandeling.

P.E. I 15 januari 2022

Zoals altijd zeer tevreden van mijn behandeling. een echte aanrader.

C.A. I 11 januari 2022

Boek nu jouw gratis huidconsult

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juli & augustus met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.