Webshop + Cadeaubon →

laserontharing

laser-ontharing

Laat het veilig en snel laseren met de nieuwste Clarity II laser!

Wat doet de Clarity II?

De energie van het laserlicht wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels wordt gebracht en daar een warmtebron creëert. Hierdoor raken de haarwortels beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan.

Gemiddeld heb je 5 à 7 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Dit gemiddelde hangt echter af van persoon tot persoon (huidtype, haarpigment, dichtheid van de haren,…). Waar de Clarity II laser zich in onderscheidt van andere laserapparatuur is dat deze opvallend minder pijnlijk is, omdat de intensiteit aangepast kan worden naar jouw huidtype.

100% veilig – alle huidtypes – ‘een beker’ kwaliteitsgarantie

Om witte of rode haren te verwijderen, bieden wij een alternatieve behandeling aan. Contacteer ons gerust indien je meer informatie wenst.

Icon Bar à Beauté

Dit zijn de resultaten

Resultaten definitieve laserontharing huidkliniek
LASERONTHARING VOOR MANNEN

Hoe verloopt een laserbehandeling?

Hoe verloopt een laser-behandeling?

Wij bereiden de huid voor en reinigen de te behandelen zone met de meeste zorg.

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid een kleine tik van een elastiekje krijgt. Dit gevoel is onmiddellijk weer weg na de behandeling.

Tijdens de behandeling dienen, patiënt, het personeel en de eventuele aanwezige familie een speciale bril te dragen om de ogen te beschermen tegen het laserlicht

Nadien verzorgt jouw skin expert de behandelde zone volgens de hygiënemaatregelen en geeft jou tips voor een optimale thuisverzorging.

Gratis Consult

Als nieuwe klant bieden wij jou graag een gratis consult aan t.w.v. €50,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld heb je 5 à 7 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Waarin de Clarity II laser zich onderscheidt van andere laserapparatuur is dat deze sneller en opvallend minder pijnlijk is, omdat de intensiteit aangepast kan worden naar jouw huidtype.

De intervallen tussen elke sessie komen op  6 à 8 weken (noodzakelijk!). Tijdens deze intervallen zal je merken dat de behandelde haartjes spontaan beginnen uitvallen na een tweetal weken.

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid een klein prikje krijgt. Na de behandeling kan er een warm gevoel ontstaan in de behandelde zone alsook oedeemvorming rond elk haarzakje. Deze verschijnselen houden echter een paar uur aan en verdwijnen daarna geheel. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Dit mag absoluut! Wel is het een must om zeker 6 weken voor en -na de behandeling niet in contact te komen met zonlicht, zonnebank, zelfbruiners.

Na elke behandeling worden de haren dunner en minder in aantal. De haren die op het moment van de behandeling boven de huid zitten, worden verwijderd en gaan in een zeer lange rustfase. Daarom is het nodig om de lasersessie te herhalen om de 6 à 8 weken voor een optimaal resultaat!
In de loop der jaren is er een mogelijkheid dat er, onder invloed van hormonale veranderingen, enkele haren kunnen terugkomen. In dit geval is het aangewezen om (een) onderhoudssessie(s) in te plannen.

Prijzen

vanaf 2 zones -10% / vanaf 3 zones -20%
(prijs per behandeling)

dames

Tussen wenkbrauwen

€ 50

wenkbrauwen

€ 80

Neus

€ 50

Bovenlip

€ 70

jukbeenderen

€ 70

kin

€ 80

wangen/kaaklijn

€ 80

hals

€ 80

oksels

€ 120

tepelhof

€ 60

onderrug

€ 200

handen

€ 80

lijn navel – bikini

€ 125

bikini sliprand

€ 120

bikini brazilian

€ 150

bikini hollywood

€ 180

bikini all the way

€ 250

onderbenen

€ 240

volledige benen

€ 380

tenen

€ 80

onderarmen

€ 120

volledige armen

€ 185

heren

tussen wenkbrauwen

€ 50

wenkbrauwen

€ 80

neus

€ 50

snor

€ 80

oren

€ 80

jukbeenderen

€ 70

bakkebaarden

€ 80

kin

€ 80

baard

€ 140

oksels

€ 110

handen

€ 80

schouders

€ 200

borstkas

€ 200

buik

€ 200

volledige rug

€ 300

zwembroek

€ 150

zwembroek smoothie

€ 220

tenen

€ 80

Dit is wat anderen zeggen

Mijn eerste kennismaking was super goed! Zeer vriendelijke en attente ontvangst (dank voor glaasje gezond), en bijzonder aangename behandeling, met zeer goede uitleg. Ik kom met plezier terug!

V.C.K. Damme I 16 november 2021

Ik ben uiterst tevreden over mijn bezoek aan Bar à Beauté.
Zowel voor als tijdens de behandeling wordt constant duidelijke uitleg gegeven. Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur.
Ik kom zeker terug.

J.C. Antwerpen I 29 november 2021

Super en ook heel veel uitleg en advies.

T.N.Gent I 8 maart 2022

Altijd heel vriendelijk, verzorgd, deskundige behandeling! Dank je wel! Tot gauw!

A.L. Knokke I 10 januari 2022

Heel vriendelijk ontvangen en een professionele uitleg gekregen!

D.L. Brugge I 7 december 2021

Fantastisch!
De eerste keer dat ik langskwam voor een laserontharing. Ik had wat zenuwen maar werd meteen gerustgesteld. Alles werd netjes uitgelegd en heel vaak gepolst als alles ok was. Echt fijn om zo ontvangen te worden!

B.F. I 21 oktober 2021

Fantastisch instituut….altijd de nodige uitleg… heel vriendelijke en competente ladies…. TOP!

D.B.M. Knokke I 22 oktober 2021

Waarom kozen wij voor clarity II?

Onder de laser ontharingsapparaat zijn verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. We evolueren steeds mee met de markt, en zijn hierdoor niet aan ons proefstuk toe. Lies koos voor de beste, de Clarity II van Lutronic!

dit is waarom:

Meer zelfzekerheid want u kan op elk moment van de dag een top, bikini, short, kleedje, zwembroek… aantrekken om zorgeloos op vakantie te vertrekken of naar het strand te gaan!

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juni met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.