Webshop + Cadeaubon →

omnilux medical
led-therapie

100% huidverbetering
door middel van zuiver licht

Omnilux Medical LED therapie is de meest betrouwbare vorm van lichtenergie, dit maakt Omnilux dé leider in de LED lichttherapie!

Het energetisch licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de cellen gestimuleerd worden. De verschillende huidcellen slaan energie op en worden optimaal geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waar te nemen.

het
resultaat

Welke verschillende behandelingen zijn er?

1.

omnilux revive

Omnilux revive zendt rood licht 633nm uit voor een verscheidenheid van toepassingen, waaronder huidverjonging, wondherstel, acné (ontstekingsremmend), verkleuring van de huid zoals hyperpigmentatie en rosacea.
Het is ook bewezen dat het de bloedsomloop en lymfestroom stimuleert om gifstoffen te elimineren, genezing te versnellen en de huid te kalmeren.

2.

omnilux blue

“Tough on acné, gentle on skin!”
Omnilux blue zendt blauw licht 415nm uit voor de behandeling van acné en schade door de zon. Acné ontstaat door een verhoogde talgproductie, vernauwing van poriën, de invloed van bacteriën in de talgklieren, enzovoort. Dit licht gaat de Propionibacterium Acnes vernietigen waardoor de ontstekingen verminderen en de talgproductie in de huid afremt.

3.

omnilux plus

Omnilux plus zendt infrarood licht uit en is de diepst doordringende golflengte 830nm. Het stimuleert de cellen wat resulteert in een verhoogde productie van collageen, elastine en groeifactoren om de zichtbare tekenen van fotoschade te behandelen en cellulaire herstelmechanismen te stimuleren die essentieel zijn in het wondgenezingsproces om zo littekens te voorkomen.

Huidverbetering door middel van zuiver licht I Omnilux medical led therapie

Hoe verloopt een omnilux behandeling?

De huid wordt grondig gereinigd met huidverbeterende producten en vervolgens plaatsen wij het apparaat boven het gelaat gedurende 20 minuten. De ogen worden beschermd door een speciale bril. Geniet van een ontspannende handmassage tijdens de lichttherapie!

Een behandelkuur is absoluut aangewezen en bestaat uit 8x keer een behandeling van 20 minuten, 1 à 2x per week. De behandelingen zijn pijnloos en er is geen hersteltijd van de huid na de behandeling.

Jouw skin coach zal je adviseren i.v.m. de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor jou aanbevolen zijn.

Gratis consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een vrijblijvend consult aan t.w.v. € 50,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een huidconsult in te plannen.

Veelgestelde vragen

Behandelingen worden 1 à 2x per week aanbevolen. Dit is ideaal voor een bruiloft of voor een groot evenement, want een sessie duurt slechts 20 minuten. Het is ook een effectieve en pijnvrije benadering voor de behandeling van huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie en acné bij volwassenen. De sensatie bij de behandeling is zeer rustgevend!

Omnilux mag niet worden verward met een laserbehandeling, er komt geen warmte vrij in de huid. De behandeling is volledig pijnloos en kan veilig worden toegepast mits men niet overgevoelig is voor licht (door ziekte of bepaald medicijngebruik).

Dit mag zeker en vast! Dit heeft voordelen voor zowel voor- als na jouw reis. Indien je komt voor de geplande reis, wordt de huidschade beperkt die door de zon, klimaat, luchtpollutie,… veroorzaakt wordt. Kom je graag na jouw vakantie, dan zal deze lichttherapie de schade opgelopen door de zon herstellen en zo huidcellen terug versterken en huidverbeterend werken!

Hoe jonger een litteken, hoe meer resultaten je uit de Omnilux LED therapie haalt!
We raden aan om een maandkuur van 8 behandelingen te doen, elke week 2 behandelingen. Afhankelijk van de diepte van het litteken zullen we eerst de diepere cellulaire activiteit stimuleren met langere golven infrarood licht (Omnilux PLUS 830nm), en onmiddellijk erna de Omnilux Revive 633nm inzetten.

prijzen

apart of in combinatie met een behandeling

rood licht – vernieuwing

€ 60

blauw licht – ontstekingen

€ 60

wit licht – herstel

€ 60

Waarom kozen wij voor omnilux Medical led?

Onder LED-therapie zijn er verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe apparatuur aangekocht wordt, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste kwaliteit. Lies koos voor de Omnilux Medical LED.

Dit is waarom:

1.

Complete veiligheid

Omnilux is het meest geteste, meest betrouwbare merk van LED lichttherapiesystemen op de markt en is de gouden standaard over de hele wereld voor medische en esthetische toepassingen sinds 2003.

2.

Optimale lichtintensiteit

In tegenstelling tot een aantal concurrerende producten, bevat elke Omnilux behandelkop – revive, blue en plus – enkel LED’s met één golflengte, speciaal ontworpen om optimale lichtintensiteit te leveren. Bovendien zijn de LED lampjes dicht bij elkaar geplaatst zodat het maximale licht en de dosering afgegeven kan worden aan het te behandelen gebied.

Omnilux medical
Studies tonen aan dat Omnilux de beste is in zijn soort: klinische studies tonen aan dat Omnilux Medical de juiste hoeveelheid licht geeft, in de juiste golflengte, en voldoende verspreid over de huid zodat alle huidcellen behandeld worden.
Omnilux competition 1

“Alles in 1”, hier geloven we niet in, hier moeten we dan helaas inboeten in kwaliteit. Daarom dat Omnilux zich focust op 1 golflengte, welke het best past bij de indicatie.

Omnilux competition 1
Ook de hoeveelheid lichtbundels vind je terug in goedkopere apparatuur. Helaas krijgen niet alle huidcellen de juiste hoeveelheid licht om kwaliteit te waarborgen. Ook Omnilux is hier de gouden standaard met de beste kwaliteit in zijn vak!

3.

Omnilux Medical is dé leider in de lichttherapie

Bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies zijn het meest betrouwbaar, daarom kiest Bar à Beauté om deze lichttherapie te integreren in zo goed als alle gezichtsbehandelingen.

Maandactie

Verwen je huid tijdens de maand mei met een PCA glow peel kuur van 4 + PCA B3 faceserum, ga stralend de zomer in én krijg ons PCA B3 vitamine oogserum cadeau.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.