Webshop + Cadeaubon →

Chemische peeling

Optimale huidvernieuwing tot in de kern van elke huidcel!

Door middel van chemische luxepeelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

Ook dé ideale oplossing voor huidproblemen zoals:
hyperpigmentatie, rosacea, fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffen huidstructuur & grove open poriën, gevoelige huid, extreem vette huid

Help, een chemische peeling!!

Velen schrikken bij het horen van de term “chemische peelings”..

Geloof ons, dit is één van de beste behandelingen voor jouw huid, mits ze veilig, efficiënt en opbouwend worden toegepast.

Maatwerk is key!

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren (zoals b.v. amandelzuur, melkzuur, salicylzuur, glycolzuur,…). Elk zuur heeft unieke eigenschappen aangepast aan de huid. Zo zijn er peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen verminderen, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Voor elke huid is er een unieke, aangepaste peeling!

Hoe werkt zo’n chemische peeling nu precies?

We stimuleren de natuurlijke huidcellen!

Een dikke pak dode huidcellen verstopt onze huid waardoor huidproblemen ontstaan. Chemische peelings hebben een enzymatische werking op die dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen, en zo de levende huidcellen zuurstof geven en stimuleren.

Zo wordt de celvernieuwing – in de basaalcellenlaag (levende huidcellenlaag) – gestimuleerd om nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Met deze soort peeling pakken we doeltreffend huidproblemen aan en verbeteren we de huidconditie.

Resultaat chemische peeling behandeling melasma
Icon Bar à Beauté

Bij 99% van de klanten boeken we resultaten met een chemische peeling

TIP: Een huid die thuis reeds voorbereid wordt met therapeutische producten, is tolerant en boekt 80% meer resultaat na de behandeling. Een kuur cumuleert deze mooie resultaten.

Ik wil een chemische peeling!

Zet hier de eerste stap naar een mooie, gave en egale huid.

Een veilige chemische peeling behandeling bestaat uit:

Correcte zuren

Correcte dosering

Correcte duur

Correcte ingrediënten

Dubbele werking!

Correcte zuren

We kiezen welke chemische peeling de beste is voor jouw huid:

Premium behandellocatie ZO Skin Health Belgie

1.

Soft peeling
Deze peeling kan zomer en winter, jaar in jaar uit worden toegepast. We geven een signaal aan de huid om sneller te vernieuwen zoals onze huid in onze jongere jaren van nature deed.
Soft, medium en strong peeling behandelingen

2.

Medium peeling
Medium peelings zijn geschikt voor elk huidtype en worden voornamelijk toegepast op het behandelen van acné, het verbeteren van de celdeling in de opperhuid, het egaliseren van de teint en het verminderen van fijne lijntjes. Deze peelings zijn ook in te zetten om de huidtolerantie te bevorderen en de weerstand te verbeteren, als eerste stap naar de strong peelings.
Behandelingen met ZO Skin Health

3.

Strong peeling ZO®3 STEP PEEL
Onze strong peelings verbeteren de huidtextuur bij acné littekens, huidveroudering en grove poriën. Daarnaast verhelderen ze pigmentvlekken en werken ze krachtig op acné zelf. Om deze behandeling te kunnen laten uitvoeren, moet de huid goed voorbereid zijn! Een huid die thuis reeds behandeld wordt met therapeutische producten, is tolerant en boekt 80% meer resultaat na de behandeling.

voor en na foto's

Voor en na chemische peeling acne
Acné
Huidveroudering
Anti-aging
Pigmentatie

Ik wil dit ook!

Zet hier de eerste stap naar een mooie, gave en egale huid.

ZO® 3 STEP STIMULATION PEEL, dé medische peeling van ZO® Medical

Wat?

De 3-Step Peel® maakt gebruik van een mengsel van exfolianten zoals o.a. TCA, een 6% concentratie van retinol en meervoudig werkzame stoffen om de gezondheid van de huid significant te verbeteren en vele tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, verbetert het vermogen van de huid zichzelf te herstellen en te vernieuwen en biedt bescherming van antioxidanten, DNA-herstel en ontstekingsremmende voordelen.

Voor welke huidproblemen wordt de ZO® 3 STEP PEEL ingezet?

Voor welke huid-problemen wordt de ZO® 3 STEP PEEL ingezet?

Hoe verloopt een chemische peeling behandeling?

1.

De huid wordt voorbereid thuis met ZO Skin Health producten.

2.

De 3-Step Peel® wordt uitgevoerd in Bar à Beauté

3.

1 week verzorg je de huid met de specifieke producten, waarna je opnieuw jouw volledige protocol opneemt van ZO Skin Health

Deze combinatie van 3 step peel met de thuisverzorging van ZO Skin Health biedt meer langdurige resultaten dan normale peelings

De peeling biedt epidermale vernieuwing en dermale stimulatie. Het is een vriendelijke peeling voor iedereen, ongeacht huidtype of huidskleur en er is geen verdoving voor nodig.

Voordelen van deze peeling?

Spectaculaire resultaten


Melasma

ZO Multi-Therapy Hydroquinone System gedurende 5 maanden, gevolgd door ZO Non-Hydroquinone Hyperpigmentatieprogramma voor 1 maand als onderhoud, ZO 3 STEP PEEL maandelijks uitgevoerd gedurende 3 maanden.

Disclaimer

ZO Multi-Therapy Hydroquinone System gedurende 5 maanden, gevolgd door ZO Non-Hydroquinone Hyperpigmentatie-programma voor 1 maand als onderhoud, ZO 3 STEP PEEL maandelijks uitgevoerd gedurende 3 maanden.

Disclaimer

zonschade
& Hyperpigmentatie

zonschade
& Hyper-pigmentatie

ZO Multi-Therapy Hydrochinone Hyperpigmentation System met Retinol Skin Brightener en Wrinkle + Texture Repair gedurende 5 maanden, gevolgd door 1x de ZO 3 STEP PEEL.

Disclaimer

Zonschade, sproetjes (efeliden) en lentigines

Sun Damage System with Retinol Skin Brightener, Exfoliation Accelerator en Wrinkle + Texture Repair gedurende 5 maanden, gevolgd door 3 STEP PEEL maandelijks uitgevoerd gedurende 3 maanden.

Disclaimer

Veelgestelde vragen

Voor het beste resultaat adviseren we minimum zes behandelingen te volgen, elke twee tot vier weken. Interval is afhankelijk van de te behandelen indicatie. Bij elke behandeling zie je meer verbetering van uw huidconditie. Jij bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel behandelingen je wilt ondergaan. Om behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat de huid te laten peelen door de huidtherapeut.
Absolute JA! Dit wordt heel sterk aangeraden! Een huid die thuis reeds behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na de behandeling. Vitamine A en C zijn dé ingrediënten om collageenaanmaak te stimuleren. Zowel in suppletie als topicaal.
Tijdens het aanbrengen van de peeling, vragen wij hoe jij de intensiteit ervaart op een schaal van 0 tot 10. Met deze informatie kunnen wij de behandeling elk moment aanpassen om jouw huid optimaal te verbeteren. Het is zeker niet de bedoeling dat het pijn doet.

De huid kan onmiddellijk na de behandeling rood zijn en strakker aanvoelen. Meestal is dit binnen een paar uur verdwenen, dus minimale downtime!

Bij de strong peelings kan er enkele dagen na de behandeling schilfertjes en droge plekjes ontstaan. Overtollige oude huidcellen komen los om plaats te maken voor nieuwe en gezonde huidcellen. Na ongeveer een week is de huid volledig hersteld en kan je genieten van een heldere huid.

 • Na de behandeling zal er roodheid optreden en voelt de huid strak aan
 • vanaf de 2e dag zal de bovenste huidlaag gaan loslaten, waardoor de huid gaat schilferen.
 • Dit schilferingsproces zal ongeveer 5 dagen duren. Dit is het herstelproces van de huid: roodheid, droogheid, jeuk, prikkelend gevoel, velletjes die loskomen… TIP: Trek schilferende huid nooit los! Gebruik een schaar om loshangende huid af te knippen.
 • De huid kan er donkerder uitzien tijdens de genezing, dit is een normale huidreactie.

Klik hier om de volledige voor- en nazorginstructie na te lezen

ZO Skin Health

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

PCA skin

Al meer dan 20 jaar lang werkt PCA skin samen met artsen en bewijst dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

Renophase

Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverbeteringsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidbare peilers namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid. Innovatieve formules van deze producten zijn ondersteund door vooruitstrevende klinische en dermatologische studies die een optimaal niveau van veiligheid en efficiëntie garanderen.

Een Soft Peeling kan zeker zomaar ingepland worden. Maar de Medium en de Strong Peeling moet gepreconditioneerd worden om deze veilig en correct uit te voeren. Neem contact met onze skin coaches of je hiervoor in aanmerking komt.
 • gladde en zachte huid
 • pigmentvlekken verminderen/verdwijnen
 • littekens verminderen
 • gladdere huidstructuur
 • gezonde glow

PCA skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

PCA skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeterings-processen. Al meer dan 2 decennia lang werkt PCA skin samen met artsen, en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. De missie is steeds de verwachtingen te overtreffen.

 • Opgericht en ontwikkeld door een dermatoloog
 • Marktleider op het gebied van klinische huidverzorging en professionele peelings
 • Wetenschappelijke formules, dermatologisch goedgekeurd
 • Doelgericht en effectief
 • Parabenenvrij en dierproefvrij
 • Bevat geen minerale oliën of synthetische geur- en kleurstoffen

We verwelkomen je graag in onze beautykliniek in Knokke-Heist.

Prijzen

ZO Skin health

Medische 3-step-peel

€ 395

Stimulator peel hydratatie

€ 215

Stimulator peel verhelderen bestseller

€ 215

Stimulator peel acné & talgcontrole

€ 215

Stimulator peel gevoelige huid

€ 215

renophase

Glow Facial Peel bestseller

€ 245

Pink Peel

€ 245

pca skin

start to peel

Vanaf € 165*

hydra peel

Vanaf € 165*

purifying detox peel

Vanaf € 165*

lifting peel

Vanaf € 165*

brightening peel

Vanaf € 165*

*maak jouw keuze:

peel

peel met led

peel met led + therapeutisch masker bestseller

€ 165

€ 215

€ 245

Wil je weten welke chemische peeling het meest geschikt is voor jou?

Boek dan hier je gratis consultatie

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juni met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.