Webshop + Cadeaubon →

Ongewenste tattoo & permanente make-up verwijderen

Détatouage met Pico Laser

Laat het veilig en snel laseren met de nieuwste PicoLaser!

Wat doet de Pico laser nu precies?

De picolaser heeft 4 golflengtes en maakt het zo mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen!

Onze werkwijze met deze rolls royce onder de détatouage apparatuur geeft uitstekende resultaten, zonder littekens op lange termijn en werkt op alle huid- en kleurtypes.

Na de behandelingen heb je met de Pico Laser geen schijnbeeld (waas) en zijn deze minder pijnlijk dan andere lasers.

De Picolaser onderscheidt zich zeer sterk van de traditionele lasers omdat deze de meest korte pulsen aan de hoogste kracht kan flitsen, waardoor ons doel (het pigment) tot zeer fijn poeder wordt verpulverd, en dan via ons lymfesysteem wordt afgedreven.

Laat ons zeggen dat goedkope lasers dit pigment slechts verkorrelen, waardoor er altijd nog pigment achterblijft in de huid. Onze krachtige Picolaser zal ook dit resterende pigment kunnen verwijderen.

Het is ook de meest ontwikkelde techniek met zeer korte impulsen, in PICOseconden, dit is nog korter dan een nanoseconde. Hierdoor zijn de behandelingen sneller, effectiever en minder pijnlijk. Met als resultaat een kleinere investering voor jou omdat je minder sessies nodig hebt.

Gemiddeld heb je 4 à 6 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Het is mogelijk om jouw tattoo helemaal te verwijderen. Na slechts één sessie zal je al versteld staan!

Dit zijn de resultaten

Permanente make-up verwijderen
Na 2 behandelingen
Na 2 behandelingen
Permanente make-up verwijderen
Na 2 behandelingen
Na 2 behandelingen
Tattoeage verwijderen behandeling
Ongewenste tattoo of permanente make-up verwijderen

Hoe verloopt een laserbehandeling?

Hoe verloopt een laser-behandeling?

Tijdens de consultatie of net voor de eerste behandeling vullen we samen een medische fiche in, dit om ons optimaal voor te bereiden, een veilige behandeling te garanderen en nadien ook de juiste nazorg te adviseren.

Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de grootte van de tattoo) en voelt aan alsof er een elastiek tegen de huid schiet. Dit gevoel is direct weer weg na de behandeling. Ook zetten we tijdens de behandeling een extra ZIMMER koeling systeem in, waardoor jouw hersenen de warmteprikkel minder ervaren doordat deze gecompenseerd wordt door de koeling. Hierdoor garanderen we een minder pijnlijke behandeling.

Bij elke behandeling zullen we 2 stappen doen:
1 I de picolaser mèt koelingsysteem
2 I de “Focused Dots” laser is heel belangrijk om het wondherstelproces te bevorderen. Zo worden blaartjes en littekens vermeden. Deze extra laser zit inbegrepen in de prijs.

Tijdens de behandeling dienen de patiënt, het personeel en de eventueel aanwezige familie een speciale bril te dragen om de ogen te beschermen tegen het laserlicht.

Nadien verzorgt jouw skin expert de behandelde zone volgens de hygiëne maatregelen en geeft jou tips voor een optimale thuisverzorging.

Gratis Consult

Als nieuwe klant bieden wij jou graag een gratis consult aan t.w.v. €50,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

voor en na foto's

Na 5 behandelingen
Na 1 behandeling
Na 2 behandelingen

Veelgestelde vragen

Gemiddeld heb je 4 à 6 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Het is mogelijk om jouw tattoo helemaal te verwijderen. Na slechts één sessie zal je al versteld staan!

Het aantal sessies hangt af van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt en de reactie van jouw huid op de behandeling. De leeftijd van de tattoo en het soort pigment, de densiteit ervan en de manier waarop de inkt in de huid is gezet (dermograaf, bamboo,…) er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die je nodig zal hebben.

Jij kiest tenslotte hoe ver je wil gaan in het verwijderen van jouw tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met iets nieuws, dan zal je minder sessies nodig hebben. Dan stem je dit best af met jouw tattoo artist of permanente make-up specialist.

Tussen elke sessie moet je gemiddeld 6 à 8 weken wachten om een nieuwe behandeling te ondergaan.

Het laseren voelt aan alsof er een elastiek tegen de huid schiet. Dit gevoel is direct weer weg na de behandeling. Om de laserbehandeling extra aangenaam te houden, gebruiken wij een Cryo machine die heel koude lucht uitstraalt op je huid waardoor er een natuurlijke verdoving plaatsvindt. Hierdoor is de pijn en thermische schade beperkt.

Best wacht je tot 3 maanden na de laatste lasersessie om een nieuwe tattoo of permanente make-up te plaatsen. Dit omdat het opruimingsproces nog volop aan de gang is, en als je te vroeg een nieuwe tattoo plaatst, dan zal ook deze nieuwe tattoo deels worden opgeruimd, en zo minder goed opgenomen worden door de huid. De periode na de laatste beurt respecteren is de boodschap.

Dit kan absoluut. We hanteren een specifieke methode om de tattoo deels te bewaren volgens jouw wens, en enkel het deel dat je weg wil halen te behandelen.

Na het plaatsen van een nieuwe tattoo moet er een periode van 6 maanden tussen het zetten en verwijderen zitten.

Indien we te snel behandelen gaan de pigmenten verzegelen in de huid en wordt het een zeer moeilijke opgave om dit ooit nog weg te krijgen.
Door dit nauwkeurig op te volgen brengen we de behandelbeurten tot een minimum en krijgen we het gewenste resultaat.

Prijzen

(prijs per behandeling)

Tatoeage verwijderen

inclusief cryo koeling & fractionele laser: 3 in 1
< 5 cm2

€ 95

< 10 cm2

€ 110

< 15 cm2

€ 125

< 20 cm2

€ 140

< 25 cm2

€ 155

< 30 cm2

€ 170

< 40 cm2

€ 195

< 60 cm2

€ 230

< 100 cm2

€ 265

< 150 cm2

€ 300

> 150 cm2

wordt samen besproken

permanente make-up verwijderen

inclusief cryo koeling & Fractionele laser: 3 in 1

wenkbrauwen

€ 150

oogcontour

€ 250

eyeliner

€ 150

lipcontour

€ 150

Dit is wat anderen zeggen

Super ervaring! Mij zie je zeker terug. Super lieve mensen, hele goede uitleg over alles. Zeer professioneel! Voel me als herboren. Bedankt om me zo te verwennen.

B.V. Knokke I 1 december 2021

Altijd heerlijk bij Bar à Beauté. Ik kom speciaal van Leuven omdat ik zo’n fijne ervaring heb.

H.J Leuven I 9 januari 2022

Professional and very good service!

M.A. Knokke I 3 januari 2022

Je wordt zeer vriendelijk ontvangen. Zeer vriendelijk personeel. En je wordt goed verzorgd.

V.A. Knokke I 22 november 2021

Tiptop in orde super vriendelijke mensen!!! Love them. Zorgzaam en heel menselijk.
Super bedankt.

M.N. I 22 oktober 2021

waarom kozen wij voor PicoLaser?

Onder de PicoLasers zijn verschillende variaties. Lies Vervaele is onze chief als het gaat om het nastreven van perfectie. Wanneer er nieuwe apparatuur aangekocht wordt, doet zij veel onderzoek naar de allerbeste technieken. Lies koos voor de tattoo laser behandelingen voor de Koreaanse PicoPlus laser van Lutronic.

Dit is waarom:

1.

betrouwbaar in resultaten

Artsen over de hele wereld vertrouwen op PicoPlus voor de zeer optimale resultaten. De PICOlaser kan zichzelf kalibreren, wat maakt dat Het vermogen om zichzelf te kalibreren, geeft een positieve invloed om de uptime te maximaliseren.

De picolaser (rechts in afbeelding) verpulvert het pigment tot fijn poeder, welke veel gemakkelijker afgedreven wordt door ons lichaam.

Traditionele lasers (links in afbeelding) zijn minder krachtig waardoor het pigment slechts verbrokkelt, welke veel moeilijker afgedreven wordt door ons lichaam. Bijgevolg zijn meer sessies nodig, en is volledige verwijdering van het pigment heel moeilijk.

2.

Veilige en effectieve behandelingen 

Industrie-exclusieve instellingen maken veilige en effectieve behandelingen, zelfs op een donkere huid mogelijk.

3.

Hoog vermogen voor de moeilijkste casussen 

Zoals mild pigment (cafe-au-lait en sproeten), weerbarstige tatoeages, exotische inktkleuren… zijn allemaal aan te pakken met de picolaser.

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juni met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.