Webshop + Cadeaubon →

De meest revolutionaire technologie dat vet verbrandt & spieren opbouwt!

Herken je jezelf in één van de volgende stellingen?

Kan je ook niet wachten op deze resultaten?

Het lijkt te mooi om waar te zijn… En toch is het waar!

voor en na foto's

EmsculptNEO behandeling resultaat

Hoe werkt EMsculptneo®?

2 in 1
Spieren opbouwen & vet afbreken!

Aan de basis van EMSCULPT NEO® staat de unieke combinatie van 2 veilige, wetenschappelijk erkende technieken: High-intensity electromagnetische energie (HIFEM) en Radiofrequentie (RF).

Deze zijn verwerkt in prettig aanvoelende apparaten die op uw lichaam worden aangebracht. In no time worden uw spieren aangespannen: alsof u duizenden buikspieroefeningen doet. Zo worden spieren opgebouwd en wordt onderhuids vet afgebroken.

Met een strakkere huid en meer gedefinieerde spieren als resultaat. En naast de buik zijn ook de billen, bovenbenen, kuiten en armen geschikt voor EMSCULPT NEO®. Een behandeling met EMSCULPT NEO® kan zonder voorbereiding. U komt gewoon op afspraak binnen, ondergaat de professionele behandeling en bent na een half uur alweer klaar!

Welke zones worden behandeld?

Strakke core & buik

“Vorm je buikspieren en verbrand buikvet voor een plattere buik!” Ook de laterale buikspieren “love handles” pakken we efficiënt aan.

Billen Butlift met EMsculptNEO

billen “butlift”

“Een veilige en effectieve manier om uw billen te shapen en op te liften zonder naalden of injecties!”

Bodyshaping armen behandeling

Armen

“Ja, je kunt jouw biceps en triceps versterken en zo de vorm van slappe armen veranderen!”

Behandeling sterke en strakke kuiten

Kuiten

“Sterke en strakke kuiten geshaped in 30 dagen!”

Bewezen resultaten Emsculptneo®

Maar liefst 15 klinische studies hebben aangetoond dat de EMSCULPT NEO® behandeling echt werkt! Een van deze studies werd uitgevoerd door dermatoloog Dr.Weiss. Hij bestudeerde de vetcellen grondig onder een microscoop. Hij zag dat 92% meer vetcellen werden vernietigd na een EMSCULPT NEO® behandeling.

Een andere studie evalueerde 22 personen na het ondergaan van EMSCULPT NEO® behandelingen. Op basis van MRI scans werd duidelijk dat vetcellen gemiddeld met 19% afnamen en de spiermassa met 16% toenam. Bovendien nam de buikomvang bij deze proefpersonen met gemiddeld 3,5 cm af.

EMSCULPT NEO® zorgt voor gemiddeld 25 procent stijging in spiermassa en voor gemiddeld 30 procent vetreductie.

Deze Rolls Royce heeft
al zoveel awards gewonnen

Dit zijn de resultaten

Emsculpt behandeling buik
Buik
Buik
Emsculpt behandeling buikspieren sixpack mannen
Buik
Emsculpt behandeling buikspieren sixpack mannen
Buik
Emsculpt behandeling billen butlift
Laterale buikspieren
Emsculpt behandeling buikspieren
Love handles
Emsculpt behandeling billen butlift
Billen
Emsculpt behandeling billen butlift Belgie
Billen
Emsculpt behandeling dijen
Dijen
Emsculpt behandeling dijen
Dijen
Emsculpt behandeling armen
Armen
Emsculpt behandeling armen
Armen

Hollywood celebs houden van Emsculptneo®, ze hebben geen schrik om hiervoor uit te komen!

Madonna, Kim Kardashian, Drew Barrymore, Megan Fox, Jennifer Lopez, Drew Barrymore…

“My core was like a fishtank after giving birth!”

“Mijn lichaam is niet meer hetzelfde na 2 kinderen. Ik was gedemotiveerd om te gaan sporten, want ik kreeg steeds blessures, waardoor ik terug naar af ging. Mijn collega’s maakten me zo nieuwsgierig naar EMSCULPT NEO®. Het veranderde mijn leven! Door mijn core sterker te maken met EMSCULPT NEO heb ik minder blessures bij het sporten. Ik voel me zo goed!”

Drew barrymore

Een prachtig instituut. Iedereen mega vriendelijk en hartelijk. Professionele uitleg over alles. Super producten en de laatste nieuwe machines.

Ik rijd graag een uurtje om me te laten verwennen!

O.E. I 19 oktober 2021

Een adres met een positief gevoel. Een babbel, een uitleg en vooral professioneel met de beste producten en verzorging. Wat wil een mens nog meer?

A.H. gistel I 17 november 2021

Professioneel, vriendelijk. Ik kijk al uit naar mijn volgende behandeling.

V.L.A I 2 november 2021

Zeer vriendelijke ontvangst en uiterst professionele behandeling, een echte aanrader.

V.P.A. Sint-Martens-Latem I 30 oktober 2021

Hele leuke, ontspannende behandeling van begin tot einde.

P.S. I 28 december 2021

Prijzen / Kies je opties

1 zone

strakke core & buik bestseller

Intakegesprek met kuur van 4 (1 per week)

€ 1600

laterale buikspieren “love handles” bestseller

Intakegesprek met kuur van 4 (1 per week)

€ 1600

billen “butlift” bestseller

Intakegesprek met kuur van 4 (1 per week)

€ 1600
billen/dijen

Intakegesprek met kuur van 4 (1 per week)

€ 1600

onderhoudsbehandeling

€ 300

Verkoopprijzen kuur van 4

1 zone

2 zones

3 zones

extra/st

Totaalprijs

Prijs / behandeling

Korting / zone

€ 1.600

€ 400

€ 3.000

€ 350

€ 200

€ 4.200

€ 350

€ 600

€ 300

totaalprijs

1 zone

€ 1.600

2 zones

€ 3.000

3 zones

€ 4.200

Prijs / behandeling

1 zone

€ 400

2 zones

€ 375

3 zones

€ 350

Extra/St.

€ 300

Korting / Zone

1 zone

€ 400

2 zones

€ 200

3 zones

€ 600

Extra/St.

€ 350

emsculptneo in duo - aanbieding

Als je met een vriend(in) komt om alleen uw buik te behandelen, betaal je elk de helft van de behandelingsprijs.

Veelgestelde vragen

Iedereen is zeer enthousiast over deze technologie. Ook zijn er meerdere wetenschappelijke studies die aantonen dat EMSCULPT NEO® echt werkt en helpt. Voel & zie het zelf!

1 De behandeling start met een consult waarin jouw wensen en doelstellingen worden besproken, en krijg je voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 tot 6 opeenvolgende behandelingen gepland binnen een tijdsbestek van 4 tot 6 weken.

2 Tijdens de behandeling ga je liggen, waarbij de applicatoren op het te behandelen gebied worden aangebracht. De sessie zal ongeveer 30 minuten duren voor grote gebieden en slechts 20 minuten als je kleinere gebieden laat behandelen.

3 Als het je eerste EMSCULPT NEO®-behandeling is, zal jouw Bar à Beauté skincoach het apparaat op de laagste stand zetten en langzaam opbouwen.

Wanneer het apparaat elektromagnetische energie van hoge intensiteit naar de spieren begint te sturen, zal je voelen dat je spieren krachtig samentrekken. Het gevoel kan vreemd zijn, alsof je midden in een intensieve training zit, terwijl je lichaam eigenlijk niets doet. De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt spierpijn hebben na de behandeling.

Je zal ook de zalige warmte van de radiofrequentie voelen. Deze warmte bereikt zijn volledige intensiteit al binnen de eerste vier minuten van de behandeling. Een sensor in elke applicator zal je huidtemperatuur continue controleren om brandwonden te voorkomen, maar je behandelend arts zal nog regelmatig controleren of je je wel comfortabel voelt.

Jouw skincoach zal de intensiteit geleidelijk opvoeren tot het niveau dat je kunt verdragen, en hij zal vragen of je je op je gemak voelt terwijl de intensiteit toeneemt. De meeste mensen in het hierboven genoemde klinische onderzoek waren aan het eind van hun eerste sessie in staat om bijna het maximale intensiteitsniveau te verdragen. Dit maximale niveau wordt ook aangemoedigd door de arts voor de beste resultaten. Na verloop van tijd kun je de sessies op hogere instellingen beginnen.
De spiercontracties zullen verschillende fasen doorlopen. Sommige zijn snel en licht, en andere fases zijn langzamer en krachtiger. Het apparaat zal je spieren honderden of duizenden keren laten samentrekken, in slechts een paar seconden.

Tijdens de laatste fase van de behandeling zullen de spiercontracties traag maar krachtig zijn, om eventuele toxines of melkzuur dat vrijkomt tijdens de procedure weg te spoelen en de spierpijn te helpen verminderen.

Je hebt geen hersteltijd nodig, maar wees niet verbaasd als je spieren erna een beetje pijnlijk aanvoelen, alsof je een zware training hebt gehad. De spierpijn zou binnen een of twee dagen moeten verdwijnen. Je kunt erge spierpijn voorkomen door gezond te eten en je lichaam te stretchen door bijvoorbeeld een yoga lesje. Je kunt je gewone activiteiten ook meteen hervatten.

EMSCULPT NEO® is goedgekeurd door de FDA, heeft een medische CE-markering en is de eerste innovatieve technologie waarvan in meerdere onderzoeken is aangetoond dat zowel spieren als vet kan worden aangepakt. Vele apparaten proberen deze techniek te evenaren, helaas is er nog geen enkele fabrikant in geslaagd dezelfde constante en veilige kwaliteit van EMSCULPT NEO® te garanderen.

De behandeling doet helemaal geen pijn. Het is even wennen aan het feit dat je voelt dat er zoveel spieren worden aangesproken, hier wen je heel snel aan, na enkele minuten ervaar je de rust en de heerlijke warmte door de radiofrequentie. Even een ontspanningsmoment voor jezelf.

Vrijwel iedereen heeft baat bij de EMSCULPT NEO® behandeling! Tijdens uw persoonlijk consult bespreekt u uw wensen en verwachtingen, en bekijkt jouw skin coach bij Bar à Beauté of deze behandeling de meest geschikte is voor jouw wensen.

Je voelt de eerste resultaten direct na de EMSCULPTNEO® behandeling. De echt zichtbare resultaten kunt u vier weken na de laatste behandeling verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. Tijdens het sporten merkt u dat uw core sterker is geworden en dat u oefeningen beter en makkelijker kunt volhouden.

De resultaten zijn blijvend zolang je ze in stand houdt met regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en eventueel vervolgbehandelingen om de zes maanden.

Net als bij sporten geldt ook hier dat als je stopt met sporten en gezond leven, de resultaten niet blijvend zijn.

EMSCULPT NEO® is de nieuwste generatie elektrostimulatie, dit laatste nieuwe model geeft 20% meer elektromagnetische pulsen dan de EMSCULPT NEO®. Daarbij worden deze pulsen gecombineerd met met radiofrequentie-energie (RF) dat warmte in vetcellen genereert zodat deze afgebroken gaan worden. EMSCULPT NEO® is effectief voor vele lichaamsgebieden waaronder: buik, billen, dijen, kuiten en armen (biceps en triceps).

Voor de billen wordt de RF vaak uitgezet om het volume in de billen te behouden, maar wel de stimulatie van spiermassa te bereiken. Wij adviseren minimaal vier sessies voor de buik en zes voor de billen, allemaal met een interval van minimaal vijf dagen.

Wij hebben gekozen voor emsculptneo®, omdat we enkel het beste willen

1.

Ongeëvenaarde kwaliteit

EmSculptNEO® is goedgekeurd door de FDA, heeft een medische CE-markering en is de eerste innovatieve technologie waarvan in meerdere onderzoeken is aangetoond dat zowel spieren als vet kan worden aangepakt.

2.

betrouwbaar

De effectiviteit en veiligheid zijn getest in veel multicentrische onderzoeken met behulp van de meest betrouwbare wetenschappelijke methoden (MRI, CT, VS en histologie)

3.

Bewezen resultaten

Op basis van de gemiddelde resultaten van drie klinische onderzoeken kan gesteld worden dat de EMSCULPT NEO zorgt voor gemiddeld 25 procent stijging in spiermassa en voor gemiddeld 30 procent vetreductie.

Maandactie

Verwen je huid tijdens de maand mei met een PCA glow peel kuur van 4 + PCA B3 faceserum, ga stralend de zomer in én krijg ons PCA B3 vitamine oogserum cadeau.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.