Webshop + Cadeaubon →

Wat is SkinPen precies?
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

SkinPen: alles wat je wilt weten over deze behandeling

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Als je last hebt van (acne) littekens, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en/of een oneffen huidstructuur kun je bij Bar à Beauté kiezen uit verschillende behandelingen. Onze behandeling met de SkinPen is er daar één van. Maar wat gebeurt er precies tijdens deze behandeling en welke resultaten heeft deze voor je huid? We vertellen je er alles over.

Wat doet een SkinPen behandeling?

Tijdens een SkinPen behandeling maken we gecontroleerd wondjes in de huid met steriele naaldjes. Dit zijn kleine naaldjes die vibrerend op de huid komen. We noemen dit ook wel SkinPen Medische Microneedling. Daardoor ontstaan micro kanaaltjes in de huid, maar liefst 1600 per seconde. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd wordt. De huid herstelt volgens zogenoemde embryonale wondgenezing, dus geen zorgen: er ontstaat geen littekenweefsel.

Wat er daarna gebeurt? Dan stimuleren we de celvernieuwing, oftewel: dan maakt de huid nieuw collageen en elastine aan en dat geeft waanzinnig mooie resultaten. Het stimuleren van de celvernieuwing doen we met het apparaat Omnilux Medical LED. Deze geeft niet alleen de huid een boost, maar stimuleert ook meteen de bloedsomloop, waardoor er veel zuurstof vrij komt in de huid. Dat alles helpt om de resultaten te maximaliseren.

Omdat een goede voorbereiding erg belangrijk is, reinigen we je huid met de beste producten voordat de behandeling van start gaat. Ook tijdens de SkinPen behandeling werken we uiterst hygiënisch: we plaatsen een steriel verpakte sleeve en kopstuk op de SkinPen.

Resultaat

Het resultaat dat we met de SkinPen kunnen behalen? Een stevigere en vollere huid met een egalere, stralendere en frissere huidteint. Elke behandeling geeft resultaat en hier geldt een zogenoemde minimale downtime, oftewel: in tegenstelling tot de meeste sterk resultaatgerichte behandelingen heb je met de SkinPen geen lang herstelproces. De huid is de eerste 24 uur wat rood, maar ziet er daarna al zeer goed uit.

Je kunt voor deze behandeling kiezen als je grove poriën hebt, hyperpigmentatie wilt verminderen, littekens wilt laten verdwijnen, een egalere en stralendere huid wilt en rimpels en fijne lijntjes wilt laten vervagen. En je hoeft niet eens te kiezen, want de behandeling werkt op alles tegelijk. Het fijne is ook dat deze behandeling voor ieder huidtype, huidskleur of huidprobleem kan. Voor iedereen, op alle dagen van het jaar.

Hoe diep gaat de SkinPen?

De naalddiepte van de SkinPen kan zelf ingesteld worden. Daarom gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan aangegeven – in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen. Bovendien is de naalddiepte en hardheid constant en stabiel. We zullen op basis van jouw huidbehoefte dus bepalen hoe diep de naaldjes moeten gaan.

Of het pijn doet? Toegegeven: echt ontspannend voelt het niet, want je voelt een (licht) zeurende pijnprikkel. Maar het is zeker verdraagzaam en de prachtige resultaten maken het absoluut waard. Na de SkinPen behandeling voelt de huid wat warm en kleurt deze rood, maar na enkele uren neemt dit al af.

Wat is het verschil tussen DermaPen en SkinPen?

Met alle termen in de beautywereld vraag je je wellicht af wat het verschil is tussen DermaPen en SkinPen. Dit zijn allebei microneedling apparaten, maar ze zijn elk door een andere fabrikant gemaakt. Bij Bar à Beauté hebben we ze vergeleken en – ook al zijn ze aan elkaar gewaagd – bij ons kwam SkinPen beter uit de test. Dit heeft te maken met de stabiliteit van het apparaat, de hygiëne en daardoor ook de patiëntveiligheid. Wat wij ook belangrijk en prettig vinden is dat het apparaat doet wat het moet doen zonder dat je producten nodig hebt. Bovendien is het goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration) en heeft het – als enige microneedling apparaat op de markt – een Medische CE keuring. Veiligheid gegarandeerd dus.

Wat kost een SkinPen behandeling?

De kosten een SkinPen behandeling zijn geheel afhankelijk van het te behandelen gebied. Ook heb je de keuze om wel of geen led te gebruiken. Zo kost een behandeling van het gelaat zonder led 195 euro en met led 245 euro. Hoe meer behandelingen je kiest, hoe meer je de resultaten cumuleert. En als kers op de taart is de prijs dan ook nog eens gunstiger. Je kunt ook kiezen voor een behandeling van een chirurgisch litteken op het gelaat of lichaam met led, of de behandeling van striae. Kijk voor de volledige prijslijst van een SkinPen behandeling op deze pagina (onderaan).

Wij adviseren een kuur van drie tot zes behandelingen voor een optimaal resultaat. Na de behandeling ontvang je twee nazorgproducten (bij de prijs inbegrepen) om het herstel zo veel mogelijk te bevorderen.

Ervaringen en voor- en na-foto’s

Wil je een behandeling boeken? Dan wil je uiteraard graag weten wat de mogelijke resultaten zijn. Wellicht wil je weten hoe verschillende gelaten er voor en na de SkinPen uitzien of wil je weten welke ervaringen mensen hebben met een SkinPen behandeling. Dat snappen wij, want je hoopt op de beste resultaten voor jouw huid en dan is het fijn om voorbeelden te zien. Op onze Instagrampagina vind je verschillende voor- en na-foto’s. Ook hebben we een pagina waar je meer kunt lezen over de ervaringen die mensen met onze behandelingen, zoals de SkinPen, hebben.

Skinconsult

Wil je meer weten over (een van) onze behandelingen? Of wil je dat we je advies geven over jouw huid(behoefte)? Plan dan een gratis skinconsult. Ook kun je altijd langskomen in onze beautykliniek in Knokke. We helpen je graag!

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juni met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.