Webshop + Cadeaubon →

Vrouw met een gladde huid en stralende glimlach
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Rimpels verminderen en verwijderen: Tips voor een gladde huid

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

We weten het allemaal: rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn elasticiteit en wordt het minder veerkrachtig. Dit begint vaak rond je dertigste levensjaar. Hoewel wij bij Bar à Beauté de charme zien van fijne lijntjes en rimpels, begrijpen we ook dat je rimpels wil verminderen, tegengaan of verwijderen.

Onze skin experts geven je daarom graag tips, waarmee je huid er stralender en jonger gaat uitzien.

Verzorg je huid goed

Wellicht voelt het als een open deur, maar het is extreem belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een goede huidverzorgingsroutine helpt om rimpels te verminderen en te voorkomen. Zorg ervoor dat je jouw huid dagelijks reinigt, hydrateert en beschermt tegen de zon. Kies voor producten die speciaal zijn ontworpen om rimpels te verminderen, zoals crèmes met retinol of vitamine C.

Vermijd roken

Roken is niet alleen slecht voor je gezondheid, maar het kan ook bijdragen aan de vorming van rimpels. Nicotine vernauwt de bloedvaten in de huid, waardoor de bloedtoevoer naar de huid wordt verminderd en de huid minder zuurstof en voedingsstoffen ontvangt. Probeer die sigaretten dus écht aan de kant te leggen.

Blijf gehydrateerd

Stay hydrated! Drink minstens anderhalve liter water om je huid gehydrateerd te houden. Een gehydrateerde huid ziet er voller en gezonder uit en kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Wij geven onze klanten dan ook altijd een flesje water. Simpel, maar effectief én een goedkope manier om je huid stralend te houden!

Eet gezond

Een gezond dieet draagt bij aan een gezonde huid. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten. Denk daarbij aan bessen en groene bladgroenten. Deze voedingsstoffen helpen om schade aan de huidcellen te voorkomen en kunnen helpen om rimpels te verminderen.

Gebruik zonnebrandcrème

Bescherm je huid tegen de zon door dagelijks zonnebrandcrème te gebruiken. Blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen en bijdragen aan de vorming van rimpels. Kies voor een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 en breng deze elke 2 uur opnieuw aan. En ja, ook in de winter verdient je huid zonnebrandcrème om het te beschermen tegen ultraviolette (uv) straling.

Ultraviolette straling (UV-straling) is onderverdeeld in verschillende vormen: UVA, UVB en UVC. UVA-straling is de meest voorkomende vorm van UV-straling en dringt diep door in de huidlagen. Hoewel het niet direct zichtbaar is, speelt UVA-straling een rol bij huidveroudering en kan het bijdragen aan de ontwikkeling van rimpels en ouderdomsvlekken. UVB-straling kan zonverbranding veroorzaken en speelt een rol bij het ontstaan van huidkanker. Ten slotte heb je UVC-straling. De ozonlaag beschermt ons tegen de schadelijke effecten van UVC-straling.

Rimpels per specifieke zone behandelen

Bovenstaande tips zijn geschikt voor iedereen én elk deel van de huid. Toch vragen specifieke gezichtsdelen ook specifieke aandacht. Daarom delen we hieronder tips voor het verminderen en verwijderen van rimpels op je voorhoofd, onder je ogen, bovenlip, rond de mond en in je nek, zonder gebruik van fillers of botox. Here we go!

Rimpels voorhoofd verminderen

Rimpels op het voorhoofd zijn de normaalste zaak van de wereld. Toch willen veel mensen deze rimpels graag verminderen. Tegenwoordig bestaan er veel naaldvrije alternatieven voor botox en fillers waarmee je dit ‘probleem’ kunt oplossen. Denk daarbij aan specifieke behandelingen waaronder een hydrafacial en de Jetpeel Hydraboost.

Rimpels onder ogen behandelen

Wil jij rimpels onder je ogen verwijderen? Vaak beginnen de eerste tekeningen van huidveroudering op deze plek. Rimpels en verkleuring onder de ogen zijn dan ook een grote ergernis van velen. Het kan namelijk resulteren in een vermoeide blik. Gelukkig zijn er verschillende manieren om rimpels onder de ogen te verminderen. Zo kun je kiezen voor chemische peelings of de Skinpen medische microneedling. Deze behandelingen helpen bij het verminderen van donkere kringen en fijne lijntjes onder de ogen. Zeg maar ‘hi’ tegen die uitgeruste look. Het smeren van retinol doet ook wonderen als het gaat om anti-aging. De retinolproducten van PCA Skin zijn van uiterst hoge kwaliteit.

Rimpels in de nek verminderen

Rimpels in de nek zijn vaak later in het verouderingsproces goed zichtbaar. Gelukkig zijn ook deze rimpels goed te behandelen met lasertherapie. Ook hier zijn de chemische peelings of de Skinpen medische microneedling een goede oplossing. Daarnaast is de Jetpeel Hydraboost favoriet.

Rimpels bovenlip behandelen

Rimpels in en boven de lip zijn het resultaat van een lage collageenproductie. Lippen zien er daardoor dunner en gerimpelder uit. Je kunt de rimpels bij je bovenlip verminderen met dezelfde behandelingen als hierboven beschreven. Als u een treatment boekt, dan behandelen we ook altijd de overige zones van het gezicht. Zo bent u gegarandeerd van een stralend gelaat.

Rimpels rond de mond behandelen

Het zal na dit lijstje waarschijnlijk geen verrassing meer zijn: ook rimpels rond de mond(hoeken) kun je verminderen met de chemische peelings, Skinpen medische microneedling, hydrafacial en de Jetpeel Hydraboost. Wil je weten welke behandeling voor jou geschikt is? Schroom niet om ons een berichtje te sturen. Laat weten welke zone je wil aanpakken. Dat kan simpel, door bijvoorbeeld aan te geven dat jij de rimpels rondom de mondhoeken wil behandelen.

Voor & Nafoto's

Rimpels verwijderen in Knokke?

Bij Bar à Beauté heb je de keuze uit veel verschillende behandelingen. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een behandeling die bij je past. Denk daarbij aan chemische peelings en laserbehandelingen.

Duizelt je het aan mogelijkheden? Bij Bar à Beauté helpen je graag op weg. Wij geven je graag persoonlijk advies, ook als je niet in de gelegenheid bent om naar Knokke te komen. Boek gratis onze online huidconsultatie. Tijdens dit skinconsult schrijven we op maat gemaakte protocollen uit en kun jij in no-time thuis aan de slag met de meest effectieve producten. Waar wacht je nog op? Boek hier gratis jouw persoonlijke skinconsult.

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juli & augustus met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.