Webshop + Cadeaubon →

Wat doet een HydraFacial?
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

HydraFacial: alles wat je wilt weten over deze behandeling

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Een gezonde en stralende huid willen we het liefst allemaal. Om dat te bereiken bieden we bij Bar à Beauté verschillende behandelingen. De HydraFacial behandeling – waarmee we huidverzorging op een innovatieve en effectieve manier benaderen – is er daar één van. In dit artikel lees je alles over onze HydraFacial.

Wat doet een HydraFacial?

Een HydraFacial is een behandeling die gericht is op het verbeteren van zowel de uitstraling als de gezondheid van je huid. Doordat we met deze behandeling verschillende geavanceerde technologieën combineren, kun je in één behandeling verschillende resultaten behalen. Je kunt de huid reinigen of hydrateren, maar ook voeden of exfoliëren – allemaal in één keer. Het fijne is: de HydraFacial is geschikt voor elk huidtype, omdat we de behandeling kunnen aanpassen aan jouw huidproblemen en wensen. Zo kun je er ook fijne lijntjes of rimpels, hyperpigmentatie en acne mee aanpakken.

Hoe ziet een HydraFacial behandeling eruit?

Stap 1: reinigen en exfoliëren

Allereerst wordt de huid diep gereinigd en geëxfolieerd. Met het HydraFacial apparaat, dat een speciale zuigtechniek bevat, verwijderen we dode huidcellen en onzuiverheden. Dit kun je zien als een zachte peeling die je huid mooi helder en glad maakt.

Als de huid gereinigd is, passen we milde zuren toe om eventuele ongewenste onzuiverheden verder te verwijderen. Ook bereiden we de huid hiermee voor op de voedzame serums die we gaan aanbrengen. Deze serums stemmen we helemaal af op de behoeften van jouw huid. Zo kunnen we de huid extra hydrateren, fijne lijntjes of rimpels aanpakken of hyperpigmentatie verminderen – of een combinatie van meerdere dingen. Het is maar net wat jij wilt.

Stap 2: hydra-extractie

Een belangrijk onderdeel van een HydraFacial is de hydra-extractie, oftewel: met het zuigende HydraFacial apparaat kunnen we verstopte poriën (extra) reinigen en overtollig talg verwijderen. Zo word je huid nog schoner en helderder.

Stap 3: hydrateren en beschermen

Afsluitend brengen we tijdens de HydraFacial een verzorgend serum aan dat de huid hydrateert en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor krijg je een gezonde gloed en een stralende teint.

Wat mag je niet doen na een HydraFacial?

Om alles uit je behandeling te halen, zijn er een aantal dingen om rekenen mee te houden na je HydraFacial:

Is een HydraFacial goed voor je huid?

Om meerdere redenen is een HydraFacial zeker goed voor je huid. Om te beginnen zie je – in tegenstelling tot sommige andere behandelingen – al direct na de facial resultaat. Je teint is helderder en de huid gladder. Ook scheelt het een hoop dat deze behandeling voor ieder huidtype geschikt is en dat verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden.

Bovendien is de behandeling pijnloos en is er geen hersteltijd. Dit kan soms bij andere behandelingen wel het geval zijn. Als je regelmatig een HydraFacial neemt, kunnen de resultaten gemaximaliseerd worden en heb je er lang plezier van.

Of er ook nadelen zijn? Een van de nadelen van een HydraFacial kan zijn dat de kosten oplopen, omdat je het beste resultaat krijgt als je regelmatig een behandeling neemt. Ook kunnen sommige mensen milde roodheid of irritatie ervaren – hoewel de kans op (ernstige) bijwerkingen klein is. Als dit gebeurt, zijn de klachten meestal van tijdelijke aard en verdwijnen ze binnen een paar uur tot een dag. En, hoewel de meeste mensen positieve resultaten ervaren, variëren deze van persoon tot persoon omdat iedere huid anders is. We kunnen daarom nooit een exact resultaat garanderen. Ieders ervaring met de HydraFacial is anders.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met de HydraFacial? Op deze pagina vind je alle reviews. Op onze Instagrampagina delen we voor en na foto’s, zo ook van de HydraFacial. Ook op de pagina van de behandeling vind je een aantal ervaringen en voor- en nafoto’s.

Hoeveel kost een HydraFacial?

De kosten voor een HydraFacial gezichtsbehandeling bij Bar à Beauté beginnen bij € 215 per behandeling. Wil je in plaats van het gelaat de rug behandelen om acne op die plek tegen te gaan, dan kost dat € 265. Optioneel kun je nog extra’s bijboeken voor € 55 per stuk, zoals het behandelen van de ogen of lippen, of bijvoorbeeld het (extra) verhelderen, kalmeren, verstevigen, hydrateren of egaliseren van de huid.

Hoeveel HydraFacial behandelingen je wilt, is aan jou. Met één behandeling kun je de huid al flink verbeteren. Om dit resultaat te behouden, raden we je aan om de facial maandelijks te herhalen. Daarbij is het uiteraard ook van belang dat je je huid ’s morgens en ’s avonds thuis goed verzorgt. Wij adviseren je graag welke producten het beste bij jouw huid passen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. We ontvangen je graag in onze beautykliniek in Knokke voor een HydraFacial!

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Maandactie

Verwen je huid tijdens de maand mei met een PCA glow peel kuur van 4 + PCA B3 faceserum, ga stralend de zomer in én krijg ons PCA B3 vitamine oogserum cadeau.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.