Webshop + Cadeaubon →

Huidverzorging behandelingen voor een stralend gezicht
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Huidverjonging: laat je gezicht stralen met de beste behandelingen

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Zoek je een goede huidverjonging behandeling? Naarmate je ouder wordt, treedt er huidveroudering op en ontstaan er rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden. Sommigen storen zich daar meer aan dan anderen. Bovendien kunnen je genen, levenswijze, hormonen en veelvuldig zonnen zonder goede zonbescherming een invloed op het proces van huidveroudering hebben. Ziet je huid er minder goed uit dan je zou willen? Dan zijn er verschillende behandelingen voor huidverjonging mogelijk, zoals de pico laser of huidverjonging van binnenuit. Benieuwd hoe je jouw rimpels kan verminderen en je huid een frisse, jongere uitstraling geeft?

Huidverjonging: wat is dat precies?

Huidverjonging is een brede term die gebruikt wordt voor behandelingen om je verouderde huid te vernieuwen. Het doel is om tekenen van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekjes of een verminderde elasticiteit minder zichtbaar te maken.

Dat kan op tal van manieren, van serums en crèmes tot meer geavanceerde technieken zoals laserbehandelingen en facials. Vandaag de dag heb je namelijk veel meer behandelingen dan alleen maar chirurgie om je huid terug te laten stralen.

Beste behandeling voor huidverjonging

De beste behandeling voor huidverjonging van je gezicht hangt onder andere af van jouw persoonlijke huidtype, jouw specifieke huidproblemen en gezondheidsgeschiedenis.

De pico laser is snel en effectief bij diepere huidproblemen, terwijl facials zachter zijn, meer ontspanning bieden en beter zijn voor algemene huidverzorging en lichte huidverjonging. Al zorgen regelmatige sessies ook daar voor aanhoudend mooie resultaten.

Welke behandeling voor huidverjonging de beste is, hangt dus ook af van jouw persoonlijke voorkeur.

HydraFacial: een doorbraak in huidverjonging behandelingen

Onder de facials is er eentje die er absoluut uitspringt: de HydraFacial. Deze behandeling staat bekend om het vermogen om de huid gelijktijdig diep te reinigen, exfoliëren en hydrateren. Geen wonder dat dit dé populairste facial voor mannen en vrouwen is.

Het is de ideale behandeling voor iedereen die streeft naar huidverjonging van het gezicht op een natuurlijke, doeltreffende en aangename manier. Maar wat is een HydraFacial nu precies? Stel je een ministofzuigertje voor dat over je huid beweegt en alle stappen van een klassieke gelaatsverzorging doorloopt, alleen intensiever en met meer resultaten.

Dankzij een HydraFacial geniet je van:

PhotoFacial: redder in nood bij ouderdomsvlekken

Wie huidverjonging zegt, zegt collageenstimulatie. Heb je last van ouderdomsvlekken? Dan is een PhotoFacial precies wat je nodig hebt! Het non-invasief hoogenergetisch licht bij deze laserbehandeling lokt een reactie in je huidcellen uit en zorgt voor zichtbare huidverbetering. Elke flits bevat namelijk geel licht in hoge temperatuur dat de fibroblasten stimuleert tot de vorming van nieuw collageen.

Bovendien wordt de energie van de micropulsen steeds aangepast aan de specifieke noden van jouw huid.

Dankzij de PhotoFacial laserbehandeling geniet je van:

Pico laser: huidverjonging behandeling bij specifieke huidproblemen

De pico laser dankt zijn naam aan zijn snelle lichtpuls in een picoseconde, wat maar liefst een biljoenste van een seconde is. Die korte puls is zo krachtig dat in heel korte tijd bepaalde structuren in je huid kunnen worden verbrand, vergruist of opgewarmd. Andere delen worden dan weer doelbewust gespaard.

Het is een ontzettend nauwkeurige laser die gebruikt wordt om tatoeages, pigmentaandoeningen en littekens te verwijderen en huidverjonging te stimuleren.

Omdat de collageenproductie diep in de huid gestimuleerd wordt, helpt de pico laser je huid verjongen en vernieuwen zonder de oppervlaktelaag te beschadigen. Een extra voordeel is de snelheid waarmee je resultaten behaalt.

De pico laser wordt gebruikt bij het verwijderen en behandelen van:

Een ontzettend veelzijdige laser dus!

Huidverjonging van binnenuit

Een vaak over het hoofd geziene behandeling is de huidverjonging van binnenuit. Een gezonde levensstijl is echter de basis van het onderhouden van een mooie huid. Denk maar aan gezond eten en drinken, voldoende slapen, genoeg bewegen en niet roken.

Ook supplementen en voedingsstoffen rijk aan antioxidanten hebben een belangrijke invloed op je huid. Enkele aanraders zijn:

Ontdek hier alle supplementen voor huidverjonging van binnenuit!

Meer info over beste huidverjonging behandeling voor je gezicht?

Wil je weten wat de beste huidverjonging behandelingen voor jou zijn? Wil je meer informatie over een laserbehandeling? Of een HydraFacial?

Je mag altijd langskomen in onze beautykliniek, Bar à Beauté in Knokke, of contact met ons opnemen. We helpen je graag!

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Boek een Beach Glow facial en ontvang een gratis oog-behandeling van €55

Verwen jezelf tijdens de maand juni met een Beach Glow facial naar keuze (regular-LED-therapeutisch masker) en ontvang onze regenererende oogbehandeling t.w.v. €55 volledig gratis. Dat is maximaal stralen!

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.