Webshop + Cadeaubon →

In welke salon kan ik een hoofdhuid behandeling laten doen?
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Wil je een hoofdhuid behandeling in een salon? Dit kan Bar à Beauté voor je betekenen

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Als je hoofdhuid gezond is, heb je daarmee de juiste basis voor sterk en glanzend haar. Maar vaak gaat alle aandacht naar (de verzorging van) het haar en wordt de hoofdhuid vergeten. Zonde! Bij Bar à Beauté bieden we een speciale hoofdhuid behandeling in de salon die de gezondheid van je hoofdhuid bevordert. Wat deze behandeling inhoudt en wanneer je hiervoor kunt kiezen? Je leest er hieronder alles over.

Hoofdhuid behandeling

Een hoofdhuid behandeling is zoals genoemd een professionele behandeling die helemaal gericht is op het herstellen én behouden van een gezonde hoofdhuid. Tijdens de behandeling gebruiken we verschillende technieken die de huid reinigen, exfoliëren, hydrateren en stimuleren.

Wanneer kies je voor een hoofdhuid behandeling in een salon?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een hoofdhuid behandeling in een salon:

1. Hoofdhuid jeukt of schilfert

Heb je een jeukende hoofdhuid die je natuurlijk wilt behandelen? Of zoek je een natuurlijke behandeling voor de eczeem op je hoofdhuid? Dan is een speciale hoofdhuid behandeling in de salon een goede keuze. Een schilferige of jeukende hoofdhuid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals roos of droogheid. Ook kan het zijn dat de talgproductie uit balans is. Een hoofdhuid behandeling kan helpen bij het herstellen van de natuurlijke balans en het verlichten van ongemak.

2. Dunner wordend haar of zelfs haarverlies

Wil je sterk en glanzend haar dat goed groeit? Dan is een gezonde hoofdhuid essentieel. Als je last hebt van dunner wordend haar of haarverlies kan een hoofdhuid behandeling de haarzakjes revitaliseren en de bloedsomloop stimuleren.

3. Stress en/of spanning

Als je (te) veel stress of spanning hebt, kun je dat terugzien aan de hoofdhuid en het haar. Een behandeling met massage ontspant niet alleen, maar verbetert ook de bloedtoevoer naar de hoofdhuid.

4. Na chemische behandelingen

Kleur je je haar regelmatig? Of laat je je lokken permanenten? Houd er dan rekening mee dat de hoofdhuid gevoelig(er) kan zijn. Onze behandelingen kunnen ervoor zorgen om eventuele irritaties te verzachten en de balans van de huid weer te herstellen.

5. Algemene hoofdhuidverzorging

Net zoals de huid van ons gezicht en lichaam heeft ook de hoofdhuid regelmatige verzorging nodig die gericht is op dat gebied. Aangezien we bij het verzorgen van ons haar producten kiezen die daarbij passen, kan een hoofdhuid behandeling in de salon de benodigde verzorging geven aan de huid van het hoofd.

Dit zijn de mogelijkheden

Als je kiest voor een hoofdhuid behandeling in onze salon in Knokke, heb je de keuze uit twee verschillende behandelingen: de HydraFacial Keravive of de JetPeel Scalp Health. Wat deze behandelingen gemeen hebben, is dat ze de hoofdhuid diep reinigen tot in de haarfollikels, de haren versterken (door met zuurstof de bloedsomloop te stimuleren) en met LED-therapie de huidcellen stimuleren. Ook krijg je bij beide behandelingen een ontspannende hoofdhuidmassage. Wat het verschil is tussen de twee behandelingen?

HydraFacial Keravive
De HydraFacial Keravive is een behandeling die werkt op zuigkracht. Hierdoor worden talg en schilfers op een zachte manier verwijderd, waardoor deze behandeling geschikt is voor de normale tot gevoelige hoofdhuid. Ook bevordert deze de haargroei en is een naverzorgingsproduct – dat je erna dagelijks thuis kunt inmasseren – bij de behandeling inbegrepen. Wil je een droge hoofdhuid of wondjes op de hoofdhuid natuurlijk behandelen, dan kun je de HydraFacial Keravive het beste kiezen.

Voor het maximale resultaat raden we je aan deze behandeling één keer per maand te nemen gedurende drie opeenvolgende maanden. De prijs per behandeling is € 495 en een kuur van 3 behandelingen kost € 1335.

JetPeel Scalp Health
De JetPeel Scalp Health – vergelijkbaar met een Japanse hoofdhuid behandeling – werkt niet op zuigkracht, maar op stuwkracht. Hij verwijdert talg, hardnekkige schilfers en onzuiverheden en wordt aangeraden voor de normale tot vette hoofdhuid. Deze behandeling stopt ongewenst haarverlies en de werkstoffen worden diep ingesluisd tijdens de behandeling.

Voor het beste resultaat raden we je aan deze behandeling één keer per week te nemen gedurende vier opeenvolgende weken. De prijs per behandeling is € 215 en een kuur van 3+1 (1x per week) kost € 645 als je ‘classic volume’ kiest. Ga je voor ‘high volume’? Dan betaal je € 265 voor één behandeling en € 795 voor een kuur van 3+1 (1x per week).

Welke hoofdhuid behandeling in onze salon kies jij?

Zoek je een hoofdhuid behandeling die gericht is op reiniging, dan kun je ze dus alle twee kiezen – afhankelijk van de hardnekkigheid van de onzuiverheden en schilfers. Heb je bijvoorbeeld (seborroïsch) eczeem op je hoofdhuid of een ander hoofdhuidprobleem waar je een natuurlijke behandeling voor zoekt, neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Naast een hoofdhuid behandeling in onze salon, kun je nog meer doen om je huid zo gezond mogelijk te houden. Het slikken van de supplementen van ScKIN Nutrition bijvoorbeeld. Zo kun je de resultaten van je behandeling maximaliseren en ook op de lange termijn genieten van steviger en gezonder haar. Kies voor het Control+ supplement om je haar sterk te houden en het herstellend vermogen te ondersteunen. Wil je een supplement dat ontstekingsremmend werkt en extra ondersteuning biedt op de weerbaarheid van de huid? Ga dan voor Omega+.

Voor meer informatie over hoofdhuid- of andere behandelingen kun je contact met ons opnemen of langskomen in onze beautykliniek in Knokke. We helpen je graag!

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Maandactie

Verwen je huid tijdens de maand mei met een PCA glow peel kuur van 4 + PCA B3 faceserum, ga stralend de zomer in én krijg ons PCA B3 vitamine oogserum cadeau.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.