Webshop + Cadeaubon →

bindweefselmassage voor je gezicht
IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Bindweefselmassage voor je gezicht

IN VIDEO EN TEKST BESCHIKBAAR

Producten uit de video:

In tekst:

Een bindweefselmassage. De kans is aanwezig dat je er eens over gehoord hebt. Het is namelijk een behandeling die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Met een bindweefselmassage verbeter je op een effectieve manier de conditie van je huid én verminder je de tekenen van veroudering. Als skinexperts vertellen we je graag meer over de geschiedenis, de voordelen én de resultaten van deze bijzondere behandeling.

Wat is bindweefselmassage?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is een bindweefselmassage eigenlijk? Een bindweefselmassage is een massagetechniek die zich richt op de diepere lagen van de huid, daar waar het bindweefsel zich bevindt. Een lesje biologie leert ons dat tussen spiervezels, om spierbundels en om spiergroepen bindweefsel zit. Dit beschermt de spieren en zorgt ervoor dat spieren goed kunnen samenwerken.

Het doel van de massage is om de doorbloeding en de stofwisseling van de huid te verbeteren, waardoor de huid er gezonder en stralender uit gaat zien. Tijdens de behandeling worden verschillende technieken toegepast, zoals kneden, rollen en het maken van kleine zuigbewegingen. Door deze technieken worden verklevingen en verhardingen in het bindweefsel losgemaakt, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

De geschiedenis van bindweefselmassage

Hoewel een bindweefselmassage de laatste jaren enorm populair is geworden, is de techniek al ontstaan in Duitsland in de jaren ’20 van de vorige eeuw. De techniek werd ontwikkeld door Elisabeth Dicke, die werkte als fysiotherapeut. Zij ontdekte dat het masseren van het bindweefsel niet alleen de conditie van de huid verbeterde, maar ook kon helpen bij het verminderen van pijnklachten en het verbeteren van de mobiliteit van gewrichten.

Sindsdien is bindweefselmassage een populaire behandeling geworden, niet alleen in de fysiotherapie, maar ook in de cosmetische branche. Veel schoonheidssalons en spa’s bieden tegenwoordig bindweefselmassage aan als een effectieve manier om de conditie van de huid te verbeteren.

Waarom is een bindweefselmassage goed voor je gezicht?

Een effectieve manier om de conditie van de huid te verbeteren dus. Je zult je vast afvragen wat we daaronder verstaan. Daarom sommen wij hieronder de voordelen op:

Bindweefselmassage gezicht voor en na

In de salon van Bar à Beauté zien we hoe effectief een bindweefselmassage voor het gezicht is. Aan de hand van onderstaande bindweefselmassage voor en na foto’s zie je de resultaten die we boekten met een bindweefselmassage.

Doet een bindweefselmassage pijn?

We krijgen de vraag geregeld in onze salon: ‘is zo’n massage pijnlijk?’. We kunnen hier moeilijk een eenduidig antwoord op geven omdat iedereen een andere beleving van de massage heeft. Wel weten we dat een bindweefselmassage soms gevoelig kan zijn, omdat er op de diepere lagen van de huid wordt gemasseerd. Het is alleen nooit de bedoeling dat de massage pijnlijk is. Het is belangrijk dat de behandelaar de juiste druk gebruikt en goed naar jouw feedback luistert. Doet een bindweefselmassage pijn? Geef het gerust aan. Dan kan de behandelaar de druk aanpassen of een andere techniek toepassen.

Kan ik een bindweefselmassage laten doen als ik zwanger ben?

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Het is veilig om een bindweefselmassage te ondergaan. Wel raden we je altijd af om het eerst met je behandelaar te bespreken. Zo kunnen jullie samen kijken of dit de juiste behandeling is voor jou.

Wat doet een bindweefselmassage met littekens?

Zoals we bij de voordelen al aangaven, kan een bindweefselmassage helpen om littekens te verminderen. Door de massage wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor de huid beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit kan de genezing van littekens bevorderen en het uiterlijk van de littekens verminderen.

De bindweefselmassage in combinatie met een andere behandeling

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van de conditie van je huid en wil je de tekenen van veroudering verminderen? Dan is een bindweefselmassage zeker het overwegen waard. Bij Bar à Beauté krijg je een bindweefselmassage bij de populaire JetPeel HydraBoost behandeling. Deze behandeling is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling die gebruik maakt van geavanceerde technologie om de huid te exfoliëren, hydrateren en stimuleren. Tijdens de behandeling wordt een krachtige jetstream van geïoniseerde lucht en water op de huid gericht om dode huidcellen te verwijderen, poriën te reinigen en voedingsstoffen diep in de huid te infunderen. Heb jij een favoriete behandeling, maar zit een bindweefselmassage daar niet standaard bij inbegrepen? Je kunt een bindweefselmassage altijd optioneel bijboeken voor extra resultaat.

De JetPeel HydraBoost-behandeling zorgt voor een directe hydratatie van de huid, verbetert de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast kan het acne verminderen, de huidskleur egaliseren en verbetert het de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Wil je weten of de JetPeel HydraBoost-behandeling geschikt is voor jouw huid? Ontdek het tijdens het gratis, online skinconsult.

STUUR MIJ AANBIEDINGEN

Wist je dat we een “Bar à Beauté Beauty Gazette” hebben?

Regelmatig hebben wij leuke acties, nieuwe behandelingen of demo dagen. Laat gerust je e-mail achter zodat je als eerste op de hoogte bent!

Dit wil ik ontvangen:

Maandactie

Verwen je huid tijdens de maand mei met een PCA glow peel kuur van 4 + PCA B3 faceserum, ga stralend de zomer in én krijg ons PCA B3 vitamine oogserum cadeau.

Disclaimer

All content in this document is for general information purposes only. The “Before and After” images are unretouched images of actual patients who were treated with ZO® products. Results may vary. The information in this document is provided as a courtesy only, and is not intended or implied to replace the independent judgment or expertise of a treating physician, or to serve as a substitute for professional medical diagnosis or treatment.

The content of this document is provided without warranties of any kind, expressed or implied, including the accuracy of the information or implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose. ZO Skin Health, Inc. and its officers, directors, and agents expressly disclaim responsibility and shall have no liability for any damages, loss, injury, or claims that result from reliance on the information in this document. Without limiting the generality of the foregoing, ZO Skin Health, Inc. shall not be liable for bodily injury, lost profits or any direct, indirect, incidental, special or consequential damages.